Egyéb

Megcsalt vőlegényéről vallott VV Vivien – videó

VV Vivien őszinte vallomást tett.

 

 

 

A villalakó úgy érkezett a villába, hogy jegygyűrű díszelgett az ujján. Kijelentette, már két éve párkapcsolatban él, sőt, el is jegyezték. Ám nem telt el sok idő, máris egymásra találtak a villa nagyszájú lakójával, VV Radiccsal, akivel hamar egymáséi is lettek. Az első párbajon viszont Radics maradt alul, így számára véget ért a játék. Vivien ezt követően teljesen összetört, úgy tűnt, odáig volt Radicsért. De ez sem tartott sokáig, mert Radics után VV Krisztiánnal vigasztalódott. Krisztiánnal a paplan alatt is megy a kamatyolás, amit társai nem néznek jó szemmel, mivel eddig Radics után sírt, most pedig Krisztiánnal kavar.

 

 

 

Vivien most végre tiszta vizet öntött a pohárba. Egy vlogbejegyzésben árulta el a nézőknek, hogy kinti kapcsolata nem volt felhőtlen. Sokszor próbáltak már meg külön menni a párjával, ami nem sikerült. Akartak adni maguknak egy utolsó esélyt, ezért abban maradtak, meglátják, mi lesz, miután Vivien kijön a villából.

 

 

Vivien azonban a villában jött rá arra, hogy ez nem megy majd, és sokkal jobb lesz mindkettejüknek, ha elengedik egymás kezét, mert ez már egy se veled, se nélküled kapcsolat. A kapcsolatból kilépve jól esett neki a törődés, hogy valaki foglalkozik vele, ezért kötött ki Radics, majd Krisztián oldalán is. Hogy mit mondott még a Krisztiánnal való kapcsolatáról Vivien, azt a következő videóban megtekintheti!

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?