Egyéb

Ő a ValóVilág első kiesője – Hatalmas balhé kerekedett a villában

Egy játékos búcsúzik a ValóVilágtól, megtörtént az első kiválasztás is.

 

 

Vasárnap este szomorú nap virradt a villalakókra, ugyanis egy szimpátiaszavazás alapján a nézők döntötték el, ki az a két játékos, akit a legkevésbé kedvelnek. A lista legvégén kullogott Adri és Cintike, ám azt, hogy kinek kellett távoznia, a villamesternek, Rolinak kellett eldöntenie. Hosszú gondolkozás után meghozta a döntést, miszerint a villát Cintikének kellett elhagynia. Tőle búcsúcsókokkal köszönt el villabeli szerelme, VV Krisztián.

VV Cintike a ValóVilág első kiesője/Fotó:RTL

 

Cintike távozása után újabb meglepetés érte a lakókat, hiszen mit sem sejtettek arról, hogy a lány távozása után két újabb játékos érkezik a villába. VV Lacikát és VV Vivient örömteljes fogadtatásban részesítették, ám Vivien érkezése felkavarta az álló vizet. Greggel egy múltbéli sérelem miatt kerültek összetűzésbe, ami hatalmas balhéba torkollott, így a két műsorvezetőnek, Nádai Anikónak, illetve Puskás Petinek kellett csillapítaniuk a kedélyeket.

Az este harmadik meglepetése pedig az volt, hogy megtartották az első kiválasztást, amelyre a villalakók egyáltalán nem számítottak. Több játékost is jutalmaztak jellel a társai, ám a legtöbbet, négyet-négyet, Radicsnak és Rolinak sikerült összegyűjtenie. Ezáltal szavazategyenlőség lépett fel, így ismét a villamesteren, Rolin volt a világ szeme, akinek döntenie kellett, hogy saját magát vagy Radicsot küldi-e párbajozni. Választása senkit nem lepett meg, így végül Radics csuklóján landolt a zöld kendő. Egy hét múlva neki kell kiválasztania, hogy kivel szeretne megküzdeni egy párbajon, hogy továbbra is folytathassa a küzdelmet a 36 millió forintért.

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?