Celeb / Híresség

Gáspár Laci leoltotta Radics Gigit az X-Faktorban – Emiatt pöccent be rá

Így telt az X-Faktor Táborának második napja.

 

 

Az X-Faktor Tábor első napja azzal fejeződött be, hogy Gáspár Laci a műsor történetében először a hat helyett hét lányt választott ki, akik továbbjutottak a Mentorházba. A tábor második napja a székes feladatokkal folytatódott tovább, Puskás Petin, ByeAlexen és Radics Gigin volt a sor, hogy kiválasszák, mely versenyzőket szeretnék magukkal vinni a Mentorházba.

 

 

Első körben a fiú énekeseknek kellett bebizonyítaniuk Puskás Peti számára, hogy ők a legjobbak. Először Kozma Ferenc énekelt, azonban a zsűrinek egyáltalán nem tetszett a produkciója, ennek ellenére Puskás leültette őt. A mentortársai rögtön felháborodtak a döntésén, ByeAlex szerint kollégája buszmegállót csinál abból a kis területből, ahol a székek vannak.

A 33 éves sztár azért igyekezett minél több versenyzőt leültetni, mert szerette volna, ha nem izgulva lépnének az énekesek a színpadra, helyette megélnék a pillanatot, emellett ki akarta hozni mindenkiből a harcost, hogy tényleg küzdjenek meg a helyért. Hamar be is teltek a székek, így sajnos a mentornak több énekest is fel kellett állítania, hogy adja át a helyét egy társának.

 

 

 

 

 

A meghallgatás végén Nagy Krisztián bizonyíthatott, ő volt az, aki a tavalyi évben ideg-összeroppanása miatt feladta a versenyt, a visszatérő versenyző óriási üdvrivalgást váltott ki a közönségből éneklése alatt. Míg Gáspár Lacit lenyűgözte a produkciója, ByeAlex szerint az énekes már elvesztette a személyes varázsát. Puskás Peti viszont látott benne fantáziát, így végül kapott egy széket. Szekér Gergő volt a másik, aki szintén annyira belopta magát a mentor szívébe, hogy felállította egy másik versenyzőjét, hogy adja át Gergőnek a helyét. Végül Puskás Peti Nagy Krisztián és Szekér Gergő mellett Kovács Pált, Erdélyi Barnabást, Balogh Krisztofer Lászlót és Váradi Krisztiánt viszi magával a Mentorházba.

ByeAlex volt a következő, akinek ki kellett válogatnia a legjobb hat együttest. A meghallgatás során a Stolen Beat formáció kapta a legnagyobb tapsot a közönségtől, ők Hirótól a Párizs című dalt adták elő, természetesen a mentor le is ültette őket. Azonban több produkció is csalódást okozott neki, ilyen volt például a Band of Streets.

A Dinamic Duo produkciója két táborra osztotta a zsűrit, Radics Gigi már szinte ordítva mondta ByeAlexnek, hogy állítsa már le őket, mert annyira rosszak. Gáspár Laci egyetértett kolléganőjével, de Puskás Peti támogatta abban mentortársát, hogy ültesse le a két fura lányt. Ez meg is történt, később a lányoknak át kellett adniuk a helyüket egy másik produkciónak, azonban előtte percekig kellett győzködni ByeAlexet, hogy őket szórja ki. Végül az együttesek közül a Helo Zep!, a Ricky and The Drunken Sailors, a Stolen Beat, a The Gentleman Band, a What’s UpCi és az USNK jutott be a Mentorházba.

Utolsó körben Radics Giginek kellett kiválogatnia a legjobb hat énekest a 25 éven felüli csoportból. Talán neki volt a legnehezebb dolga, mert ebben a kategóriában nagyon sok tehetséget válogattak be. Először Rózsás Magdolna robbantotta fel a színpadot, kapott is széket, később pedig Ölveti László énekétől lettek libabőrösek a mentorok, mert annyira jó volt, így egyértelmű, hogy leülhetett. Kurokava Takayuki produkciója is nagyon tetszett a mentornak, azonban, mire ő sorra került, már nem maradt szabad szék, ennek ellenére Radics Gigi mindenképpen le akarta őt ültetni, emiatt Gáspár Laci nagyon mérges lett az énekesnőre.

– Engem nem érdekel, hogy ki kicsoda, nem tud énekelni. (…) Olyan menjen tovább az X-Faktorban, akinek elcsuklik a hangja? Hát én ezt nem tudom elhinni – oltotta le Radics Gigit, majd ezután kérdőre vonta, hogy mégis kit akarna felállítani. Erre az énekesnő Rózsás Magdolna nevét mondta.

– Fel fogod állítani azt a lányt, aki nem annyira színpadra termett, de sokkal jobban énekel? Ezt nem hiszem el, akkor milyen tehetségkutatás ez? Mi ez? (…) Ezt nem tudom támogatni, ne haragudj, Gigikém – vetette oda felháborodva a mentortársának.

 

 

 

 

Végül Magdolna távozott a játékból, az orvosnak tanult Takayuki pedig helyet foglalt. A feszült pillanatok után Balog Janó varázsolta el a zsűrit, kapott is széket, azonban utána Klaudia Radiczva állt a színpadra, viszont Radics Giginek nem tetszett a hölgy produkciója, nem is adott neki széket. Ekkor Balog Janó felállt a székből, és felajánlotta neki a helyét.

A kedves gesztus után Gáspár Laci beszólt Balog Janónak, szerinte bármennyire is szimpatikus volt a felajánlása, nem teheti meg azt, hogy nem tiszteli a mentora döntését.

Zdroba Patrik Céline Dion egyik legnehezebb dalát, az All By Myselfet adta elő. Egyértelmű, hogy széket kapott, mellette a Mentorházban végül Nagy Apolka, Balog Janó, Kárász Ervin, Kurokava Takayuki és Ölveti László folytathatja a versenyt.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?