Celeb / Híresség

X-Faktor: újra szerencsét próbál egy korábbi versenyző

Budapest — Ismét szerencsét próbál az X-Faktorban Kovács Pali (16).

 

 

 

A fiatal fiú tavaly nagyon csalódott volt, amikor nem jutott el az élő show-ig, ráadásul a kiesése után több tragédia is történt a családjában: elveszítette mindkét nagypapáját. Most az ő emlékükért is tesz új kísérletet.

– Szomorú voltam, hogy távoznom kellett a műsorból, de igazán az viselt meg, amikor egy hónapon belül meghalt mindkét nagypapám, az anyai és apai ágról is – mesélte a Blikknek Pali. – Sajnálom, hogy idén már nem láthatnak a színpadon,nem tudják velem megélni az örömömet. Nagyon szeretnék bizonyitani nekik, mert nagyon szerettem őket, megviselt az elvesztésük. Padlóra kerültem, még sosem voltam olyan rosszul, de az sokat segített, hogy rengeteg szeretetet kaptam azoktól, akik láttak az X-Faktorban és dicsérték a tehetségemet. Ez sok erőt adott.

 

 

 

 

A fiatal fiú azonban felállt a padlóról. Korábbi zenekarából kilépett, hogy újra nekiveselkedjen az RTL Klub tehetségkutatójának. Ráadásul a szerelem is rátalált.

– Van egy lány, akivel évfolyamtársak vagyunk. Ő is zenész családból jön, hamar megtaláltuk a közös hangot, de sokáig csak barátok voltunk. Aztán váratlanul eljött egy koncertemre, s ahogy megláttam, azonnal tudtam, hogy szeretem őt – mondta boldogan az énekes, akit szerelme is támogatott, hogy jelentkezzen újra az X-Faktorba.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?