Igaz történetek

A legrémisztőbb találkozások, amiket eddig nem mertek elmondani

A Halloween közeledtével rengeteg kísértetsztori terjeng a neten, de néha a valós történetek rémisztőbbek, mint a fikció.

 

 

 

A Redditen vetette fel az egyik, 1994 spaceodyssey nick-kel szereplő felhasználó, hogy osszák meg a legszörnyűbb találkozásaikat, amelyeket eddig nem mertek senkinek sem elmondani, mert biztosak voltak benne, hogy nem hinnének nekik. Több se kellett, özönlöttek az idegborzoló történetek.

Az egyik hozzászóló például elmesélte, hogy kezdett elege lenni az alatta lakók állandó zajkeltéseiből, és kérte a háztulajdonost, hogy tegye ki ezeket a kellemetlen bérlőket. Mire a háziúr nem kis megdöbbenésére azt felelte neki, hogy az alatta lévő lakásban nem lakik és nem is lakott soha senki.

Egy másik azt mesélte el, hogy egy parkban sétálgatott barátjával éjjel, otthona közelében. Leültek egy padra, és egy közeli padon meglátott egy elmosódott alakot. „Van ott valaki?” – kérdezte, mire a ködlény így válaszolt: „Rád várok”. Nem csoda, ha futásnak eredtek….

Volt olyan, aki „halálközeli élményként” élte meg, hogy megúszott egy bankrablást. Üzleti bevételét vitte a közeli bankba, leadta pénzt, és távozott. Másnap látta, hogy a bankfiók zárva van, az előző napi rablótámadás miatt.

Amikor a hírekből megtudta, hogy mindez mikor történt, és megnézte, hogy mikor pecsételték le az ő nyugtáját, rájött, hogy alig két perccel a bankrablók érkezése előtt távozott.

Egy nő gyerekkori rémes élményét mesélte el: anyjával és öccsével egy áruházba mentek vásárolni. Mivel a két gyerek unta az ottlétet, bújócskázni kezdtek a próbafülkék körül. A kisfiú úgy eltűnt, hogy nővére nem találta meg. Aztán egyszer csak belebotlott egy idősebb férfiba, aki azt súgta neki: „Én tudom, hogy merre ment az öcséd” – és ki akarta csalni őt onnan. A kislány egy darabig követte, de aztán megrémült, visszafutott, így talált rá anyjára, aki mellett már ott volt testvére is.

Egy férfi egyszer anyósa házában volt a feleségével. A két nő bent beszélgetett az egyik szobában, míg a férfi a konyhában tett vett. Ekkor valaki egy mély sóhajjal az ő nevét ejtette ki, mintha hang a háta mögül, de legalább 5-6 méter mélységből jött volna. A férfit kirázta a hideg, szinte moccanni sem tudott. Amikor végre magához tért, elmondta az esetet a feleségének, aki csak annyit felelt, hogy biztosan az apja volt, aki még az ő kiskorában meghalt.

Egy másik férfira egyenesen felesége hozta rá a frászt, amikor egyik éjjel arra ébredt, hogy az asszony áll az ágy mellett és mereven bámulja őt, de nem szólt és nem is ért hozzá. Miután megkérdezte tőle, hogy jól van-e, az asszony szó nélkül visszabújt az ágyba és elaludt. „Teljesen olyan volt, mint a Paranormal Activity – két évvel a film bemutatója előtt.”


forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?