Igaz történetek

“38 évesen lettem nagymama” – A fiatal nagyszülő története a mai világban szinte elképzelhetetlen

Régen az volt a módi, hogy az emberek fiatalon megházasodnak és bevállalnak egy gyereket. Teljesen megszokott dolog volt, hogy az ember még a dédszüleit is ismeri. Manapság ez egyre ritkább. Rohanó világunkban minden előrébb van, mint a gyereknevelés. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Magyarországon a házasságok több mint a fele válással végződik.

 

 

 

Lucy Millwood története 40 évvel ezelőtt nem lett volna ekkora attrakció, de a mai világban meglepően ritka. Sajnos.

16 évesen ismerkedett meg egy sráccal. 3 hónapja voltak együtt, amikor arra lett figyelmes, hogy már több egymás követő reggelen is hányingere volt. Gyanúja beigazolódott. Az orvos megerősítette benne, hogy várandós. Ráadásul a 12. hétben van.

A lány nagyon fiatal volt ekkor, de mindig is pozitívan állt a dolgokhoz. Sokan ilyenkor rettegnek, félnek, de rajta inkább az izgatottság lett úrrá.




Nagyon izgult, hogy miként fog a családja reagálni. Eleinte el sem merte mondani nekik. Szerencséjére nagyon kedves családja van, így mikor eléjük állt csak annyit mondtak neki, hogy mindenben támogatni fogják. Meg sem fordult senki fejében, hogy elvetetik a gyereket.

Lucy megszülte gyermekét, Mikalahna-t. Az első perctől fogva nagy volt a szerelem a gyermek iránt. Sajnos Lucy párja nem így gondolta és a pár szakított. Szerencséjére édesanyja nagyon nagy segítség volt. Szüksége is volt rá, mert keményen dolgoznia kellett, hogy egyedül, anyaként eltartsa magukat.

Lucy-nél nem sokkal később egészségügyi problémák léptek fel. Fiatal sportolóként nem tudott megbékélni a szülés utáni alakjával. Keményen koplalt, ami végül anorexiába torkollott. Annyira gyenge volt, hogy már a gyermekét sem tudta az ölében tartani.

Az idő múlásával azonban Lucy képes volt kilábalni a betegségből. Férjhez ment és született még három babája: Lily, Lucas és Chloe.

A lány,a Mikhala is sportoló lett. Rengeteget edzett a közeli edzőteremben, ahol beleszeretett egy személyi edzőbe.

Lucy épp betöltötte a 38. életévét, amikor a lánya megajándékozta egy unokával. Fantasztikus dolognak élte meg. Még bőven ereje teljében van és egyaránt tud foglalkozni a saját gyermekeivel és az unokájával is. 40 évesen ez még nem kihívás. 🙂

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?