Celeb / Híresség, Internet

A 13 éves Danielle ezt mondja: “Én vagyok az a tini akit a legjobban utálnak az Instagramon”

 

Azt szokták mondani, hogy a sikernek mindig megvan az ára. Ha valaki nagyon népszerű, szinte mindenkinek van véleménye róla. Ez pozitív és negatív is lehet. Azok, akik népszerűek, megszokták, hogy ez jelen van életükben.

 

 

 

Mindez valósággá vált a 13 éves Danielle Cohn számára. 11 éves kora óta egyre több figyelmet kapott online, és ez azt is jelentett, hogy egyre több utálója is lett, írta a Buzzfeed.

11 éves korában tette közzé a Musical.ly nevű applikációt. Ez az app a fiatalok körében az egyik legnépszerűbb. Az applikációban rövid zenei felvételek találhatók, melyekre saját magad készíthetsz felvételt. Az applikációt több, mint 10 millióan töltötték már le, az Instagram-on pedig 1,8 millió követője van.

 

 

 

 

Az egész egy jó viccként kezdődött és ebből egy óriási üzlet lett. 2016-ban kapott először ajánlatot arra, hogy keressen pénzt klipjeivel.

-Teljesen meg voltam döbbenve. Annyira fiatal és ezzel az ajánlattal többet keresett volna, mint én egy egész hónapban, mondta édesanyja a Buzzfeed-nek.

A kislány valóban többet keresett, mint édesanyja és a klippekkel keresett pénzt az egyetemre tette félre.

 

Sajnos ezzel egyidőben nagyon sokan kezdtek neki utálatos üzeneteket küldeni. Sőt, ezeket az üzeneteket meg is osztották, s az egésznek az volt a célja, hogy minél több utálója legyen Danielle-nek.

Sokan felhasználták fotóit és rengeteg negatív üzenetet kapott. Volt olyan is, aki azt írta neki, hogy ölje meg magát. Rengeteg utálatos bejegyzés érkezett, melyben kritizálják külsejét és mozgását.

 

 

 

 

-Nagyon fájdalmas ezeket az üzeneteket olvasni és nem is tudom, hogy mit csináljak velük. Egyáltalán nem akarom őket látni, mesélte Jen, a lány édesanyja.

 

-Azt hiszem azért céloztak engem meg, mert rövid idő alatt rengeteg követőm lett, és sokan irigyelnek ezért, mondta Danielle a Buzzfeed-nek.

Az Instagram-on ez a viselkedés nem megengedett és több olyan felhasználót letiltottak róla, akik negatív üzeneteket próbáltak Danielle-lel kapcsolatban terjeszteni. Szerencsére a fiatal lány sok támogatást kapott édesanyjától és családjától és kedvelőitől az Instagram-on.

-Azt mondja a lányom: “Ne aggódj, ez az amit akarok, minden rendben.” Muszáj megengednem, hogy kövesse álmait. – mondta az édesanya.

Sok kitartást Danielle! Csak így tovább! Lájkold és oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel!

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?