Érdekes

7 egyértelmű nonverbális jel, hogy a nő fülig beléd van esve!

Egyes kimutatások szerint az erősebbik nem képviselői 48% -a képes csupán első látásra szerelembe esni, de csak három hónap múlva vallják be mit is éreznek. Susan Witburne professzor állítása szerint, vannak olyan cselekvéseink és szokásaink melyet a tudatalattink befolyásol és mi még észre sem vesszük. Ezek képesek elárulni, hogy mit is érez egy nő valójában. Például, ha egy hölgy szerelembe esik, olyan dolgokat csinál, amit eddig nem szokott, gyakrabban jár fodrászhoz, sminkeli magát, szoknyát visel és magassarkút. Összegyűjtöttünk számos egyértelmű nonverbális jelet, mely segítségével képes leszel felismerni, mit érez a nő valójában irántad.

 

 

 

Szemkontaktus.

Kutatók adatai alapján azok az emberek, akik szerelmesek egymásba az idő 75% -ban egymás szemébe néznek, a munkatársak, haverok szemébe csupán csak 30-60% -ban. Amikor a lány belefeledkezik egy fiú szemébe, pláne, ha még mosolyog is mellé, akkor nagy esély van rá, hogy tetszik neki.

Védtelenség látszata.

Amikor egy nőnek tetszel, megpróbálja azt a látszatot kelteni, hogy ő védtelen. Ilyenkor persze a férfi hormonok dolgoznak, és igyekeznek a bajba jutott nő megmentésére sietni.  Ilyen jeleneteket általában filmekben szoktunk látni.

Megigéző járás.

Az a nő, aki szerelmes, mindig kihúzza magát, mikor sétál, sőt a csípőjét is ringatni kezdi, ha a kiszemelt férfi közelébe ér. Ezt az evolúcióra lehet visszavezetni. A női testnek az az egyik feladata, hogy felkeltse a hím figyelmét. A szép nők, akik vonzón tudnak járni, megfelelő arányokkal rendelkeznek és fizikailag fejlettebbek, azokhoz vonzódnak a férfiak.

“Ártatlan” érintés.

Megnyugszik, mikor melletted van, imádja mikor csak úgy hozzáérhet a válladhoz, karodhoz, hátadhoz, vagy, ha szimplán csak a nyakkendődet igazgatja, akkor nyert ügyed van.

Minden információt akar tudni, ami csak veled kapcsolatos.

Amikor egy lány kiszemel téged, akkor a legapróbb, legjelentéktelenebb adatokat és infókat akarja tudni rólad. Folyamatosan a Facebookodat, Instagramodat bújja, hogy a frissebbnél-frissebb infóhoz hozzájusson. Ha pedig még veszi a bátorságot és a barátaidhoz odamegy, és tőlük kér információt, akkor odáig van érted.

Szeleburdi viselkedés.

Még a legrendszerezettebb nő is lazán el tud késni egy találkozóról, ha szerelmes. Valamilyen oknál fogva a szervezetünk úgy van kódolva, hogy eleinte nem tudjuk magunkat irányítani.

Kicserélődik a külleme.

Ha egy nő szerelmes, akaratlanul is kisebb változások jelennek meg rajta. Például, elkezdi festeni magát, holott régen nem tette, vagy magassarkúban jár, pedig egyáltalán nem szerette. Szebbnél-szebb holmikat vásárol, visel, ami kiemeli a testét.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?