Celeb / Híresség, Érdekes

Sztárok, akiknek igazából nem is gyereke született, hanem klónja

Nem kifejezés, hogy hasonlítanak egymásra. Mutatunk most 10 hírességet, akik akármennyire is akarnák, le sem tagadhatnák gyermeküket.

 


 

Fiatalkori önmaguk?

Biztos mindenki tapasztalta már a közvetlen környezetében is, hogy néhányunknak milyen remek génállománya van és a gyerekek milyen szerencsések, hogy örökölhették. Ez akkor igazán irigylésre méltó, ha a szülők Hollywood A-listás sztárjai. A következőkben összeszedtünk 10 sztárt, akik leklónozták magukat.

 

 

1. Meryl Streep és Mamie Gummer

Meryl Streep és Don Gummer négy gyermeke közül ő a második legidősebb, 33 éves. Mamie is színészkedésre adta a fejét, már játszott filmben és színpadon is. 2015-ben együtt játszott édesanyjával a Dübörög a szív című filmben.

2. Goldie Hawn és Kate Hudson

A két gyönyörű színésznő külön-külön is említésre méltó, de mikor egymás mellé állnak eláll a szavunk. A 71 éves Goldie Hawn szintén színésznő lánya 38 éves és kétgyermekes anyuka. Kate Hudson már 1998 óta aktív a szakmában, de az áttörést 2000-ben szerezte a Majdnem híres című filmjével. A legjobb női mellékszereplő kategóriában Oscar-díjra jelölték.

3. Jack és Ray Nicholson

Az egyik legendás Joker ma már 80 éves, de Jack Nicholson egy szem fia, Ray mintha a színész múltbéli fiatal alakját testesítené meg. Ray 25 éves és úgyszintén színész, de a kamera másik oldalán is feltűnt már, mint másodrendező.

 

 

 

 




 

 

 

4. Susan Sarandon és Eva Amurri

A 70 éves Susan Sarandon régóta éllovasa Hollywoodnak és úgy tűnik 32 éves lánya is igyekszik ezt elérni. 2011-ben ment feleségül Kyle Martino sportkommentátorhoz és két gyermekük született. Evával is előfordult, hogy édesanyjával együtt szerepelhetett, az egyik ilyen alkalom volt az Örök lányok című film.

5. Cindy Crawford és Kaia Gerber

Az 51 éves Cindy Crawford minden idők egyik leghíresebb topmodellje, akinek színészi vénáját is láthtóattuk már. Manapság azonban úgy tűnik, lánya, a 15 éves Kaia veszi át a népszerűségét, aki a divat világában már most hódít.

6. Arnold Schwarzenegger és Joseph Baena

A 70 éves Terminátor 2011-ig volt együtt feleségével, Maria Shriverrel, akitől négy gyermeke született – és még egy balkézről, a bejárónőtől, aki tagadhatatlanul hasonlít Arnold Schwarzeneggerre. A színész nem feledkezett meg róla sem, ugyanúgy tartja vele a kapcsolatot, mind a többi gyermekével.

 

 

 




 

 

 

7. Kim Basinger és Ireland Baldwin

Alec Baldwinnel kötött házasságából egyetlen gyermeke született a 63 éves Kim Basingernek, de az az egy is, mintha a fiatalkori önmaga volna. Bár a 21 éves Ireland arcán apja vonásai hasonlóan felfedezhetők, szépségét egyértelműen anyjának köszönheti, amit a modelliparban kamatoztat.

8. Reese Whiterspoon és Ava Philippe

Reese Whiterspoon idén már 41 éves, de 17 éves lánya, mintha csak fiatalkori önmaga lenne. Habár rengetegszer inkább mondják Reese ikertestvérének, mostanában sokan apjához, Ryan Philippehez hasonlítják.

9. Melanie Griffith és Dakota Johnson

Az 59 éves Melanie Griffithnek Don Johnsonnal való második házasságából született 27 éves szintén színésznő lánya. Dakota Johnsont sokan inkább a A szürke 50 árnyalatából ismerhették meg, pedig játszott a Fekete mise, a 21 Jump Street – A kopasz osztag és a Social Network – A közösségi háló filmekben is.

10. Tom Hanks és Colin Hanks

A 61 éves Oscar-díjas Tom Hanks ugyancsak egy klónt hozott létre, mégpedig fia, Colin képében. Colin 39 éves, házas és szintén színész. Többnyire sorozatokban tűnt fel, mint például a Dexterben, de szerepelt a A tökéletlen trükk filmben is.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?