Belföld

Orbánék szerint az a jó ember, aki ostoba és buta.


 
Először is kezdeném azzal, hogy akinek nem inge nem veszi magára.
Az a meglátásom, hogy a magyarok egy igen jelentős része ostoba ember.
Sőt! Nagyon ostoba.
 
Várj! Mielőtt tollat vagy klaviatúrát ragadnál, hogy kikérd magadnak ezt mert te nem vagy az, azzal pont magadévá tetted eme gondolatot, úgy mintha magadra ismertél volna e sorokban.
Szóval sok az ostoba, buta ember, akiket így vagy úgy meg lehet vezetni.
Ezt teszi az Orbán kormány is. A hiszékeny tudatlan ostoba embereket vezeti meg és egy nyájba terelve, birkaként kezeli őket.
 
Orbánék szerint az a jó ember aki buta! Na most ilyenből tálaltak sokat. Persze ne vitassuk el, hogy vannak jóérzésű okos konzervatív beállítottságú emberek is, de amennyiben ők azok, akkor miért nem veszik észre, hogy ami itt folyik, az nem a demokrácia építése, hanem annak a rombolása.
Ilyesformán megint visszajutottunk arra a pontra, hogy sok az ostoba. Sőt! Az ostoba szaporodik. És minél többen lesznek, annál nagyobb baromságokat képesek elhinni. Nem kezdem el sorolni, hogy miket, mert több oldalt is tele lehetne írni. Viszont mi, és ne tartsuk magunkat okosnak, csak jót röhögünk ezen, ahelyett hogy tennénk ellene valamit.
 
De nem. Nem teszünk semmit. Így mi, akik azt állítjuk, hogy ezek ostoba buta emberek akiket nyájba lehet terelni, és mégis hagyjuk hogy ez így legyen, akkor mi nem ostoba buta emberek vagyunk, hanem hülyék! Hülyék, mert mutogathatunk az ujjunkkal, hogy ők ilyenek meg olyanok, de hagyjuk. Hagyjuk hogy így legyen és a babérjainkon a fotelben ülve, várjuk, hogy megtörténjen a csoda!
 
De csodák nincsenek, csak ostoba buta emberek, és a hülyék.
Soraimat az első mondatommal zárom. Akinek nem inge, nem veszi magára!

OLKT



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?