Egyéb

Utcára: Most már BIZTOS! Választási csalás történt! Elképesztő bejelentést tett a választási iroda elnöke!

FRISS! Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy ha bebizonyosodik, hogy csalás történt, akkor újraszámolhatják a szavazatokat. Most, a legújabb hvg által is közölt információk szerint megtörtént az a bizonyos és meglehetősen botrányos beismerés a 2018-as választási csalással kapcsolatosan. A Nemzeti Választási Iroda elnöke, Pálffy Ilona a mai nap végül a nagy nyomás hatására beismerte, hogy valóban történhetett csalás. Annak ellenére is, hogy Pálffy Ilona még egy millió forintot is kapott a fizetésén felül, a 2018-as országgyűlési választások “gondtalan” megrendezéséért és lebonyolításáért. Korábban ezt nyilatkozta a hvg.hu-nak, hogy:
 
HA LEMONDANÉK A TISZTELETDÍJRÓL, AKKOR AZ NEM AZÉRT LENNE, MERT VOLTAK PROBLÉMÁK, EZEK UGYANIS NEM OLYAN JELLEGŰEK VOLTAK, AMI MEGALAPOZNÁ AZ NVI FELELŐSSÉGÉT”. 
 

A mai délutáni interjújában azonban már teljesen mást mondott: beismerte, hogy valóban az informatikai rendszer ideiglenes megállásakor “nyúltak bele a rendszerbe, a Fidesz javára.” Természetesen Pálffy Ilona ezt nem merte kimondani, de mint tudjuk ez már tény lett.
“Igen, belenyúltunk, de csak azért, hogy a hirtelen túlterheléstől okozott károkat a rendszergazdáink javítani tudják. Ha ekkor történt a csalás az lehetséges, de az már nem a mi felelősségünk, minden szabályosan zajlott a személyes ellenőrzésem alatt.
– nyilatkozta a felháborító sorokat a Nemzeti Választási Iroda vezetője. A Fidesz, és azon belül Orbán Viktor miniszterelnök csak annyit fűzött hozzá Pálffy Ilona nyilatkozatához:
 
Határozottan elutasítom a csalással kapcsolatos kijelentéseket és vádakat. A nép döntött, megkaptuk a felhatalmazást. Ezen döntés pedig fellebbezhetetlen.”
– szólalt meg a Miniszterelnök. Tehát most már biztos, hogy felügyelőszervek újrafogják számolni a szavazatokat. Pontos információnk nincs arról, hogy ez mikor történik meg, de cikkünket folyamatosan frissítjük ha megtudunk valamit. Nagyon kíváncsiak vagyunk az elkövetkezendő napok eseményeire, mert ha bebizonyosodik a szavazatok újraszámlálása után, hogy a Jobbik tényleg több szavazatot kapott, mint a Fidesz, akkor minden bizonnyal megtörténik a sokak által várt kormányváltás. 
Pálffy Ilona NVI elnök és Orbán Viktor miniszterelnök./Kép. propeller.hu

OSSZÁTOK MEG MINÉL TÖBBEN !!!

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?