Belföld, Hírek

Borzalom Kerepesen – Ebben a lepusztult házban kínozták gyermekeiket a szülők a rendőrség szerint, miközben a nagymama biztatta őket: ne hagyják abba

Emberi ésszel felfoghatatlan szörnyűségeket kellett átélniük Kerepesen egy család gyermekeinek. A 6, 4, 3 és 2 éves gyerekeket napi szinten szexuális cselekményekre kényszerítették a szüleik, miközben az apai nagymama biztatta őket: ne hagyják abba… Ha a kicsik ellenkeztek, veréssel, a hajuk tépésével kényszerítették őket, hogy csinálják tovább az egyébként is horrorisztikus állapotban lévő házban.

 

 

 




 

police.hu tájékoztatása szerint a Pest megyei nyomozók egy család három tagját vették őrizetbe. A gyanú szerint az anya és az apa négy közös kiskorú gyermeküket s**xuálisan abuzálták, míg a nagymama felbujtással gyanúsítható.

Egy Kerepesen élő családhoz vonultak ki a rendőrök 2020. július 13-án reggel. A 27 éves anyát és a 30 éves apát nem találták otthon, az 57 éves apai nagymamát előállították. A szülők, miután tudomást szereztek arról, hogy a rendőrök keresik őket, önként jelentkeztek.

A 2019 október végén indult nyomozás adatai szerint M. Marianna és L. Zoltán 2017 nyarán több alkalommal – szinte napi rendszerességgel – szexuális cselekményre kényszerítette a velük egy ágyban alvó, akkor 6, 4, 3, valamint 2 éves gyermeküket, miközben a nagymama, L. Elemér Józsefné a cselekmények folytatására biztatta őket.

 

 

 

 

 

Ha a kicsik nem akarták azt csinálni, amit a szülők mondtak, erőszakkal, testi fenyítéssel, a hajukat megtépve vették rá őket. Előfordult, hogy a gyermekek szem- és fültanúi voltak szüleik szexuális együttlétének.

M. Marianna és L. Zoltán többször arra kényszerítették gyermekeiket, hogy – alig egy hónapos öccsüket egy kistarcsai élelmiszeráruházhoz magukkal víve – kolduljanak. Az emberektől pénzt és ételt kérve azt kellett mondaniuk, hogy betegek.

A kicsiket azóta kiemelték a családból és nevelőszülőkhöz kerültek. Az eljárás során bevont pszichológus szakértő véleménye szerint a gyerekek korábbi bántalmazása valószínűsíthető.

L.Zoltán és L. Elemér Józsefné panaszt tett a gyanúsítás ellen, illetve mindhárman tagadták a bűncselekmények elkövetését.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán M. Marianna és L. Zoltán ellen s**xuális erőszak, s**xuális visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntettének, L. Elemér Józsefné ellen s**xuális erőszak és s**xuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Mindhárom gyanúsítottak őrizetbe vették, valamint kezdeményezik letartóztatásukat.

 

 




 

 

Galéria

 

 

 




 

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?