Celeb / Híresség

Hoppá! Ádám Security vigyázott a Kőgazdag Fiatalokra

Visszatért a TV2 polgárpukkasztó műsora, a Kőgazdag fiatalok, és már az első részben repkedtek a csillagászati összegek. A reality legfiatalabb szereplője, Aurél a huszadik születésnapját ünnepelte, amely alkalomból egy extravagáns bulit is rendezett. A kerek évforduló pedig nem telhetett el izgalmak nélkül: a jómódú fiatal különleges biztonsági körülmények között tartotta a partiját, amire még ő sem jutott be akadályok nélkül.

 

 

 

Hétfő este startolt el a TV2 népszerű realityje, a Kőgazdag fiatalok legújabb évada, amelynek már az első adásában is elképesztő pénzszórást láthattunk. Az előző évadból megismert Bárány Aurél 20. születésnapjára rendezett egy nagyszabású partit, ahová természetesen a többi szereplő is hivatalos volt, köztük Metta is, aki egy méregdrága, hétmilliós órával villogott a bulin.

Az ünnepelt egy körülbelül 80 millió forintos autót, egy Audi R8-at kapott ajándékba az édesapjától, aminek még a csomagtartója is meg volt tömve húszezer forintos pénzkötegekkel, de a jómódú fiatal a barátaitól is pénzt kért a kerek születésnapra. Metta és Filip koronát készített, Tuvic Aleksandra nyakláncot eszkábált össze, míg PSG Ogli egy nagy zsák pénzt adott neki, hogy vegyen magának valami rendes holmit.

Teljes biztonságban zajlott az esemény

A születésnapi parti ráadásul egy csúcskategóriás szórakozóhelyen zajlott, ahol egy váratlan szereplő is feltűnt. A TikTok-sztár, Ádám Security volt az, aki biztosította a helyszínt, illetve vigyázott a vendégek testi épségére – szúrta ki a Bors.

Azért nem piskóta, ahogy kinéz. Így én is el tudom engedni magam– fogalmazott az adásban Kőgazdag Aurél, aki később már nem volt ennyire boldog.

Bár Aurél látványosan, egy jet-skivel érkezett a bulira, a biztonsági őr először megállította őt, mert nem ismerte fel.

– Várjál! Hogy hívnak? Ki vagy te? – tartóztatta fel az ünnepeltet Ádám Security.

Nem ismer fel? Ott van mellette a rólam készült kartonfigura, és nem ismert fel?! Olyan embert vettem fel, aki nem ismer fel?!– háborgott az eset után Aurél, aki végül megenyhült, és még bulizni is elhívta a biztonsági őrt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?