Celeb / Híresség

Tóth Gabi össze esett a Dancing with the Stars próbáján

Tóth Gabi és kedvese gőzerővel készülnek a Dancing with the Stars ötödik évadának első adására. Papp Máté Bence is vesz különórákat, hogy tökéletesen adhassa át a párjának a latin táncok csínját-bínját. Az énekesnő megmutatta, hogyan zajlik egy táncpróbájuk.

 

 

 

Tóth Gabi naptára idén ősszel igencsak telített, hiszen a Sztárban Sztár All Stars mellett már elkezdett készülni a Dancing with the Stars élő show-ira is. A párja nem más, mint Papp Máté Bence, aki a való életben az énekesnő szerelme, így remek az összhang köztük. Bár Gabi korábban bevallotta, nem áll messze tőle a tánc, különösen, mivel néptáncos a kedvese, a latin táncokat mindkettőjüknek el kellett sajátítaniuk.

Az első élő adás október 26-án lesz, vagyis már csak három és fél hetük van tökéletesíteni a koreográfiájukat. Az énekesnő most újból betekintést engedett az egyik táncpróbájukba, amelyen váratlanul összeesett. Mielőtt bárki megijedne, mindössze a nevetéstől rogytak a földre Mátéval együtt, amit az egyik mozdulat után már nem bírtak visszatartani.

„Amikor véletlen ‘nyakon ütöm a babáját’, de ő próbálja végigvinni, amit én már nem bírtam ki röhögés nélkül, mert akkorát csattant a hónaljam a nyakán. Sajnos, a felvételen nem hallatszódik, ilyenek ezek a Dancing próbák! Egyre jobb lesz” – írta a videó mellé Gabi.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?