Celeb / Híresség

Hatalmas botrány kerekedett Gáspár Bea luxus szülinapi partiján

Gáspár Győző a szívét-lelkét beletette imádott felesége 50. születésnapi bulijába. Fél évig szervezkedett, hogy a dekoráció és az ajándékok rendben legyenek, valamint hogy az amerikai sztárfellépő is jelen tudjon lenni, ám a parti mégis botrányba fulladt. A család nem számolt azzal, hogy az eseményen megjelenik Győző testvére is, aki állítólag tönkretette az estét.

 

 

 

Győző és a testvére, Zsolt már évek óta rossz viszonyban vannak, így magától értetődő volt, hogy utóbbi a bulira sem kapott meghívást. Ő azonban mégis ellátogatott a szülinapi partira, méghozzá hívatlanul.

Úgy álltam hozzá, hogy semmi gikszer nem csúszhat be, mindennek tökéletesnek kell lennie. Aztán hívatlanul megjelent a testvérem, Zsolti, hogy tönkretegye az estét. Egy gyönyörű helyet béreltem ki a Városligetben, épp bent táncoltunk, énekeltünk, amikor sorra jöttek oda a vendégek, hogy a testvérem kint ácsorog, leskelődik, fényképez, meg azt kérdezgeti tőlük, milyen a buli, mennyibe került, és hogy mit kapott a Bea tőlem ajándékba. Hirtelen azt sem tudtam, mitévő legyek. Tehát megjelenik úgy, hogy senki sem hívta, ráadásul slamposan, egy szál papucsban, elnyűtt rövidnadrágban, és egzecíroztatja a vendégeket, meg kukucskál. Ekkora pofátlanságot! De aztán megnyugodtam, Bea miatt nem engedhettem, hogy elrontsa az örömünket. Nem is foglalkozom ilyen emberrel! Semmi köze hozzá, hogyan ünnepeltünk” – jelentette ki a Story magazinnak adott interjújában a sztár, aki egy vadonatúj Bentley-t ajándékozott a feleségének, a bulira pedig Marty Clintront, a No Mercy énekesét kérte meg egy fellépésre, akinek nemcsak az ezért járó összeget fizette ki, de a Four Seasonsben töltött éjszakáját is.

Sokak szerint csak bérelte az autót

Kérdezgetik a kommentelők, vettem-e az autót, vagy csak béreltem, meg hogy zsebből vagy hitelre. Semmi közük ahhoz, hogyan élünk, hogy vagyunk. Nekem egyedül a feleségem számít és a két lányom, hogy nekik megadjak mindent, amit módomban áll. És igenis, rájuk fogom költeni a pénzem, mert szívből teszem, és mert megérdemlik. Különben meg egyszer élünk! Akár holnap meghalhatunk. Ezt mondogatom most a Beának is. Nem akarja vezetni az autót, mert félti. Szerinte túl drága, túl ‘fancy’. Én meg nem vezetem, már csak azért sem. Egyszer ültem benne, akkor is az anyósülésen, miután megkapta és átvezetett az étteremhez – mondta, hozzátéve: a kocsi csak ráadás volt, a meglepetés buli volt az, amitől Bea szóhoz sem tudott jutni.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?