Celeb / Híresség

Gáspár Bea megjegyzése Kunovics Katinka súlyáról: ezért kezdett hízni megint

Gáspár Bea a Hal a tortán fogatásán tett megjegyzést Kunovics Katinka súlyára.

 

 

 

Hal a tortán című műsorban Young-G Béci nagyon körültekintően választotta meg az alapanyagokat, tésztából például többfélét, így teljes kiőrlésűt is beszerzett, hátha valaki fogyókúrázik, vagy nagyon figyel a vonalaira. 

Kunovics Katinka énekesnőt említette, akivel kapcsolatban megemlítette, hogy úgy tudja, 50 kilót fogyott. 

Kunovics Katinka súlya

A Romantic énekesnője saját bevallása szerint a végletek embere, vagy alig eszik valamit, vagy nem figyel az étkezésére, ezért is jojózott nagyon sokszor a súlya. Gáspár Bea a Hal a tortán felvételén megjegyezte, hogy most megint küzd a túlsúllyal. 

– Most megint kezd szegény hízni, mert szeret enni. Olyan, mint én! Ő, ha vendégségbe megyünk, diéta nincs! – mondta Győzike felesége. 

A műsor forgatása óta Kunovics Katinka feltehetően fogyott. Januárban azt mondta, 111 kilóról indulva 88-nál jár, és a nyárra remélhetőleg eléri az álomalakot. Március 22-én Völgyi Zsuzsival elindultak Mexikóba, ugyanis a TV2 Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című kaland-realityjében.

A feszített tempójú, többhetes forgatás során minden versenyző fogyni szokott, hisz a szállás mellett a napi betevőt is maguknak kell megszerezniük. Alekosz április közepén azt posztolta, nagyon rossz a kaja, az egész stábnak hasmenése van. 

forrás: femina.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?