Egyéb

VV Reni és VV Geri még nem döntöttek arról, megtartják-e a villában fogant babájukat – videó

A ValóVilág idei évada azért volt különleges, mert egy nem várt lakó is beköltözött a villába VV Reni pocakjában. A fiatal lány és szerelme, VV Geri már az első napokban egymásba habarodtak, és azóta is elválaszthatatlanok. Nem sokkal a játék vége előtt tudták meg a hírt, hogy Reni várandós, és bár elmondásuk szerint akkor felelőtlenek voltak, most szeretnének egy felelősségteljes, érett döntést hozni az ügyben.

 

 

 

VV Renit az egészsége érdekében hamar kiszavazták a nézők, amint kiderült, hogy babát vár, a párja, VV Geri pedig végül a harmadik lett az idei évadban. A szerelmesek most az RTL Fókusznak mesélték el, mik a terveik a gyermekvállalást illetően. Mint kiderült, egyelőre nem biztosak abban, megtartják-e a picit, mert bár mindketten úgy érzik, készek szülővé válni, tisztában vannak vele, hogy pár év múlva jobban felkészülhetnek erre a nagy feladatra. Egyébként pedig a fiatalok abban biztosak, hogy összeköltöznek és kialakítanak egy közös szerelmi fészket.

„Ha egy 3-4 év múlva lenne ez az egész, azt mondanám, akkor nyomjuk, csináljuk. De most, hogy így hirtelen jött ez az egész, az anyagi biztonságom ez ellen szól” – mondta Geri, majd a szerelme vette át tőle a szót.

Hát, meg azért egy életről van szó, egy gyerekről, és így, hogy mi felelőtlenek voltunk… Egyébként szerintem mindketten fel tudnánk nőni ehhez a feladathoz

– tette hozzá Reni.

Kikérték a családjuk véleményét is

„Beszéltünk mind a két családdal, és nyilván afelé húznak, hogy még fiatalok vagyunk, még élnünk kell, stb. De közben meg ránk is hagyják. Tehát elmondták a véleményüket, hogy ők hogy döntenének és mit látnak helyesnek, viszont hozzátették, hogy mellettünk állnak, bárhogy döntünk. Úgyhogy igazából tényleg rajtunk múlik” – mesélte Reni, Geri pedig hozzátette, hogy még nem hoztak döntést az ügyben.

„Bármikor görcsölök, vagy amikor hányingerem van, vagy csak ha így megfogom a hasam, és nem ilyen szokott lenni, mindig eszembe jut ez, és mindig elmosolyodom, de közben el is szomorodom, hogy úristen, mi lesz, meg hogyan legyen” – mondta Reni.

Biztosak a szerelmükben

Pár hete érkezett a meglepő hír, mely szerint a két villalakó nem védekezett megfelelően a ValóVilágban és kisbabát várnakVV Reni és VV Geri állítja, a szerelmük erősebb, mint azt sokan gondolnák, ám jobban is odafigyelhettek volna az aktus közben, hiszen egyiküknek sem szerepelt a tervei között, hogy máris családot alapítanának. A 22 éves lány legutóbb úgy fogalmazott, használtak gumit, de csak a végén vették észre, hogy az lecsúszott, így jöhetett össze a baba.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?