Celeb / Híresség

„Te vagy a legszebb nő ezen a féltekén” – Győzike megindító verset írt Bea ötvenedik születésnapjára

Az ötvenedik születésnapját ünnepli Gáspár Bea. A férje, Győző egy nem mindennapi verssel kedveskedett neki. A megindító sorokban többek között beszámol az első találkozásról, illetve arról is, mikor döntötte el, hogy örökre vele marad. A közösségi oldalára kitett szövegben hosszasan magasztalja gyermekei édesanyját, akivel már több mint 30 éve élnek házasságban.

 

 

 

„50 éves Mikor megláttalak téged a tündöklőn holdfényben, Arra gondoltam, egy Angyal szállt le közénk, Aki a te arcodban jelent meg”

– kezdte az Instagramjára kitett posztjában Gáspár Győző, aki az 50. születésnapján köszöntötte fel kedvesét a megindító sorokkal. Nem mulasztotta el dicsérni Bea szépséget sem…

„Mikor láttalak a lemenő nap utolsó sugarával körbefonva, Az jutott eszembe, hogy Te vagy a legszebb nő ezen a féltekén, Hisz a Nap is érted ragyog.”

Azt is elárulta, mikor jött rá, hogy örökké vele marad: „Mikor láttalak nevetni egy szép pillanatban, Akkor tudatosult bennem ez az érzés, Veled élném le életemet ezentúl.”

Mindent megtett érte

Győző leírja, mindent megtett annak érdekében, hogy boldoggá tegye Beát: „Mindent, mit tettem, érted tettem, Érted, ki nekem a Világot jelenti, Mert Én csak érted élek, hogy lássalak Nevetni, boldognak lenni és szeretve lenni”.

Győző végül a megható gondolatok közé némi humort is becsempészett:

Habár háttérbe szorultam, de reményem töretlen, Boldog, Békés életet kívánok neked.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?