Egyéb

A várandós VV Reni kiakadt a kiesésén: „Fel vagyok háborodva, hogy 5 millióért kiszavaztak” – videó

Szerda este a nézők döntése alapján el kellett hagynia a játékot VV Reninek, aki a villában esett teherbe VV Geritől. Az ő kiesése a többi villalakó számára 5 millió forintot ért, ugyanis ekkora összeggel növekedett a ValóVilág 12. évadának nyereményalapja. A 22 éves lány közvetlenül a kiesése után adott interjút, amiben elmondta, rengeteg kérdés van benne, és bosszantja, hogy 5 millió forintért lett kiszavazva.

 

 

 

Mint arról a Blikk is beszámolt, VV Reniről a villában derült ki, hogy már többhetes várandós. Az apuka a szintén villalakó VV Geri, akivel az elsők voltak, akik lefeküdtek egymással a villában. Bár Reni megtehette volna, hogy feladja a játékot, saját felelősségre úgy döntött, hogy állapotosan is folytatja. A nézők szerda este azonban úgy döntöttek, távoznia kell.

Rengeteg kérdés van bennem, furán érzem magam. Nem tudom, hogy mi lesz kint, hogy hogy lesz kint. Sok a kérdés bennem, remélem mindegyikre megkapom a választ. Remélem, hogy a Geri jól van, nyilván. Amúgy fel is vagyok háborodva, hogy 5 millióért kiszavaztak, de hát nyilván ez egy játék, ez van

– árulta el az RTL kameráinak a volt villalakó.

Megerősödött a ValóVilág alatt

Reni arról is beszélt, hogy összességében jó hatással volt rá a villalét, ahol sok pozitív élményt szerzett.

– Zavart, hogy nem tudtunk semmit a külvilágról, viszont amúgy annak örültem, hogy nincs nálam a telefon és detoxban vagyok. Összességében én nagyon sokat tanultam, nagyon sokat fejlődtem, nagyon megerősödtem, nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtam. Sokkal nyitottabb vagyok, az érzéseimet is jobban ki tudom fejezni, úgyhogy én csak köszönhetek a ValóVilágnak – mondta.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?