Celeb / Híresség

„Ne kamerázzál, more!” – A piros lámpánál került egymás mellé az autójában ülő Győzike és L.L. Junior Budapesten: döbbenetes reakciót váltott ki belőlük a váratlan találkozás

Gáspár Győző és L.L. Junior Budapest belvárosában a luxusautóikkal kerültek egymás mellé egy piros lámpánál. Bár Juniornak volt már ilyen esetben balhéja, most egészen más történt.

 

 

 

Nem mindennapi látványban lehetett része hétfő kora délután a budapestieknek, amikor egyszerre két feltűnő luxusautó haladt a sűrű forgalomban. A közelben lévők hamar kiszúrták, hogy az egyik kocsiban L.L. Junior ül, a másikban pedig Gáspár Győző. A két kocsi egy piros lámpánál aztán egymás mellé került, a találkozásból pedig mindenki azt gondolta, hogy futam lesz. Felbőgtek a motorok, a sofőrök a lámpára koncentráltak, pontosan úgy, mint a múltkor, amikor Junior G.w.M-mel versenyzett, a sebességhatárt jóval túllépve. Abból rendőrségi ügy is lett.

Most viszont egészen más történt. A két celeb természetesen azonnal észrevette egymást, az ablakokat leengedték, aztán meglepetésre mindenki füle hallatára kiabálni kezdtek egymásnak. A beszélgetés indítója Junior volt, aki amikor meglátta, hogy Győzike felemeli a telefonját, ezt kiáltotta neki:

Jó van már, more! Ne kamerázzál, more! Szép az új kocsi kérem szépen, gratulálok!

– kiabálta Junior.

Győzike válaszát sajnos nem lehetett kihallani, ő végig azzal volt elfoglalva, hogy a lehető legjobb videót készítse el a kollégájáról. A kivitelezést az Instagram-történetében lehet látni. A két híresség egyébként végig odafigyelt arra, hogy ha zöldre vált a lámpa, akkor elinduljanak és ne tartsák fel a mögöttük várakozó kocsisort – írta meg a Ripost.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?