Celeb / Híresség

Kelemen Anna kibukott a Hal a tortán forgatásán, mert kiderült, kristálycukros ételt ehetett Csutinál: „Árulásnak éreztem”

Nyomban el is ment a szőkeség étvágya.

 

 

 

Új évaddal tért vissza a Tv2 képernyőire a Hal a tortán, amelynek e heti csapatát erősíti Gáspár Virág, Kökény Attila, Kelemen Anna, Szorcsik Viki és volt párja, Csuti is. Legutóbb ő látta vendégül a többieket otthonában, a vacsora főfogása pedig bolognai spagetti volt. A vendégek jóízűen falatozták a tésztát, amíg a színésznő meg nem kérdezte hangosan Csutitól, van-e a szószban cukor, amire igenlő választ kapott. A szó hallatán Kelemen Anna azonnal felkapta a fejét.

Álljunk már meg egy percre! A cukrot úgy érted, hogy hozzáadott cukor? Kristálycukor?

– kérdezte rögvest a celeb, akinek társai magyarázni kezdték, az ízek harmóniája miatt kellhetett az az egy kanál édesítő az egész adagba. Nem győzték meg vele Kelement, közölte, hogy elment a jó étvágya, az utolsó csepp pedig az volt a pohárban, amikor Csuti előkapta a szekrény elejéből a cukortartót.

„Egy nap után nagyjából megértették, hogy valószínűleg nem kristálycukros ételekre vágyom, és hogy van egy filozófiám. Én nem akartam nekik szájba rágni azt, hogy ez nagyjából kizárja a cukrokat. Árulásnak éreztem.”

forrás: index.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?