Celeb / Híresség

„Nagyon sokat gondolkodtam, hogy aláírjuk-e azt a szerződést…” – Kiderült: így győzték meg Gáspár Győzőt, hogy megcsinálja a Győzike Show utódját

Másfél évtized után hamarosan újra bepillantást nyerhetnek a nézők a Gáspár család mindennapjaiba. Gáspárék címen tér vissza megújult formában az egykori Győzike Show, amelynek már elkezdték a forgatását. A tévés azonban eddig nem hallott titkot árult el: sokat gondolkoztak a szerződés aláírásán.

 

 

 

Ahogyan arról a Blikk is írt korábban, a régről ismert Győzike Show után több mint 10 évvel Gáspárék címmel tér vissza a TV2-n Gáspár Győző és családja, akik újfent beengedik a nézőket az otthonukba, megmutatva a mindennapjaikat. Győzikéék új műfajt teremtettek a hazai televíziózásban 2005-ben azzal, hogy kiteregették a magánéletüket ország-világ előtt, és bár a lányaik nem élvezték annyira a forgatással együtt járó kritikákat és rivaldafényt, könnyen lehet, hogy ők is szerepelnek majd a vadiúj realityben.

Gondolkoztak a szerződés aláírásán

Győző magabiztosan áll hozzá a hamarosan érkező részekhez, szerinte az emberek mindig mindent kritizálnak, de valójában sokan nézik majd a műsort, mert kíváncsiak rájuk. A forgatások már elkezdődtek, a családfő pedig nagyon lelkes, de az elején nem volt annyira fesztelen a kamerák előtt.

„Azért 15 évet kihagytunk. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy aláírjuk-e azt a szerződést. Mi győzött meg? Az anyósom és az apósom, köszönöm szépen nekik. Meggyőztek és aláírtuk” – árulta el a TV2 Mokkában, de egyelőre több kulisszatitkot nem akart elmondani. Jövő héten pedig újabb okuk lesz ünnepelni, hiszen Bea asszony 50 éves lesz.

„Megöregedtünk, gyerekek! Én itt kezdtem a TV2-ben, 24 éves voltam, amikor először bebillegtem a Dáridóba, mára meg ötvenévesek lettünk. (…) Pont mondtam Beának, hogy ‘van még nettó tíz évünk, ezt éljük ki boldogan’” – jegyezte meg a műsorban Győző.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?