Egyéb

Csodatevésben is követi Zámbó Jimmyt a fia? Krisztián hangja is gyógyító erejű lehet

Évek, sőt, most már évtizedek óta állítják Zámbó Jimmy családtagjai: a 22 éve elhunyt énekes igazi csodatevő volt.

 

 

 

Korábban a rajongói által Királynak becézett zenész testvérei és gyermekei is meséltek olyan helyzetekről, amelyek során Jimmy zenéje meggyógyított embereket, segített a nehéz helyzetben lévőkön. Erről korábban Zámbó Árpy is nyilatkozott.

– Nem lepődöm meg a dolgon, mert Jimmy halála után sok súlyos beteg embert gyógyított meg a zenéje, és voltak olyanok is, akiknek kilátástalan helyzetből indult el jó irányba az életük a zenéje által – mondta akkor a Blikknek Árpy.

Most kiderült, Jimmy fia, Krisztián is rendelkezhet ezzel a képességgel, legalábbis a szintén énekesként dolgozó fiatalember szerint erről számolt be neki egy rajongója. Krisztián az Instagram-oldalán osztott meg egy üzenetet, amelyben a rajongója elmeséli, hogyan gyógyította meg az énekes, akit a Sztárban Sztár alatt szinte teljesen lebénulva nézett.

„A távirányítót tudtam használni, rengeteg erőt adott a hangod. Szóval köszönettel tartozom, mert a hangod segített kitörni a depresszióból, és erőt adott a küzdelemhez” – írta a rajongó, aki korábban mozogni sem tudott.

Krisztián, aki érezhetően meghatódott a történeten, a közösségi oldalán is megosztotta a sztorit, hálásan köszönve a kedves szavakat.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?