Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Bíró Ica vallomása: nem tud megélni a nyugdíjából, ezért 24 órás műszakban recepciós

Bíró Icának annyira kevés a nyugdíja, hogy pluszmunkákat kell vállalnia, ugyanis enélkül nem tudna megélni. Jelenleg recepciósként dolgozik – 24 órás műszakokban.

 

 

 

A Metál Ladyre az elmúlt években alaposan rájárt a rúd, ugyanis háromszor is kilakoltatták devizahiteles tartozásból kifolyólag, ami lelkileg teljesen padlóra küldte. Mindenkinek kifizette a tartozását, ugyanis rengetegen segítettek neki, ám a nyugdíja olyan kevés, hogy kénytelen volt más jövedelemforrások után nézni.

– Vadidegenek, új barátok drukkolt nekem. Három évig munkanélküli voltam, ami azért durva. Újra kellett gondolnom, hogy miből fogok majd megélni. Szerencsére van tető a fejem felett, ami családi tulajdon. Idén januárban szedtem össze magam, mert addig olyan voltam, mint egy kómás.

Egy barátnőm felhívott, és általa filmgyári helyszínbiztosítóként dolgoztam. Izgalmas volt.
Úgy éltem meg a körülöttem lévő cirkuszt is, mintha a saját filmem főszereplője lettem volna. Jelenleg butikban is tevékenykedem, illetve egy kastélyban 24 órában recepciós vagyok, emellett riporterként is kipróbáltam magam – mesélte lelkesen Ica a Reggeliben, és elárulta, hogy újra ki szeretné adni a 940 oldalas könyvét, úgyhogy éppen szponzorokat keres.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?