Celeb / Híresség

MC Hawer heteken belül feleségül veheti a szerelmét: összeházasodunk, eszünk valahol, aztán mindenki megy a dolgára, így aznap este akár egy fellépést is bevállalok

Tavaly ismerte meg a kedvesét MC Hawer, aki már akkor tudta, hogy megtalálta a nagy őt. Azóta pedig már az esküvőt szervezik.

 

 

A mulatóssztár kizárólag alkoholmentes bulit szervez, hiszen függőségi problémákkal küzdött korábban. Immár nyolc éve ugyanakkor nem ivott egy csepp alkoholt sem.

MC Hawer nem titkolta, már az első találkozás után két hónappal megkérte szerelme kezét. Előtte már össze is költöztek, most pedig úgy érezték, ideje elkezdeni az esküvőszervezést.

A napokban megyünk be az anyakönyvvezetőhöz, hogy véglegesítsük az időpontot. Mivel ilyenkor van egy kötelező, 30 napos várakozási idő, ezért várhatóan májusban lesz az esküvő.Méghozzá egy pénteki napra kell, hogy tegyük, mivel a hétvégéink általában tele vannak fellépésekkel. Szűk körben tartjuk, tehát csak a család lesz jelen. Délelőtt letudjuk az esküvői fotózást, délután két órától van nyitva a házasságkötő terem. Összeházasodunk, utána pedig beülünk valahova enni a rokonsággal. Ezt követően mindenki megy a dolgára, így aznap este akár egy fellépést is bevállalok”

– mondta a Ripostnak Mc Hawer.

A leendő feleség is maximálisan támogatja a párját, így száz százalékig egyetért az alkoholmentes bulival.

„Ennek most nem kerítünk nagy feneket. Nem látom értelmét annak, hogy mindenki lerészegedik, én pedig csont józanon nézem őket. Azt hisszük, ittasan viccesek és jópofák vagyunk, de sajnos ez nem így van… ”

– tette hozzá a zenész. Elárulta, hogy néha azért eszébe jut, hogy meginna valamit.

„Megtehetném, hogy suttyomban megiszok egy-két pohárral, de minek? Nem akarom becsapni sem a közönségemet, sem magamat. Sajnos, a sóvárgás megmaradt, az agy emlékszik a dolgokra, de olyankor általában bekapok két édesítőszeres csokit”

– vallotta be Mc Hawer.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?