Celeb / Híresség

Gáspár Győző reggele: kerékbilincs a BMW i8-on

Nem éppen úgy indult Gáspár Győző reggele, mint azt várta vagy szerette volna, kerékbilincs várta odakint.

 

 

Gáspár Győző valamiért mindig érdekes kalandokba keveredik, és ez karácsonykor sem volt másképp. Káosz lett úrrá körülötte, nemigazán volt a helyzet magaslatán, pedig igyekezett, nagyon is.

Láthattuk, hogy már a fenyőfa beszerzése sem volt egyszerű, pedig ha akkor elfogadja a Krisztián által megvásárolt fát, nem lesz gond. Győzike azonban nagyobbat akart, hárométereset, de ez sem ment simán.

Zoli félreértette a dolgot, amire Győző kiakadt, de ekkor még csak nem is sejtette, hogy lesznek ennél nagyobb gondjai is. Miután nagy nehezen beszerezték a fát, Zoli elrántotta azt a Ladával, és folytatódott a kaland.

 

 

Győzike majdnem idegrohamot kapott, nem akarta elhinni, hogy mi történik vele, még karácsonykor is. Végül Gáspár Evelin lett a megmentő, és amikor már azt hitte, hogy minden sínen van, jött a reggel.

Épp a BMW i8-cal akarta folytatni az útját, amikor a bal hátsó kerékre kapott egy kis „ajándékot”. Erre a linkre kattintva képeket is találhattok a kerékbilincsről, ami felkerült a luxus-portautóra.

 

forrás: liner.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?