Celeb / Híresség

Dráma Gáspáréknál! Beának komoly műtétre volt szüksége!

Nehéz hónapokon van túl Gáspár Bea, akinek egészségéért heteken keresztül aggódott a családja. Győző feleségének el kellett távolítani a méhét, amiben öt darab miómát találtak. A felépülés sem volt számára egyszerű, hiszen háromszor is visszakerült a kórházba. Bea a TV2 Titkok Ramónával című műsorában mesélte el, mi is történt vele idén májusban.

 

 

 

  • Gáspár Beának súlyos egészségügyi problémákkal kellett szembenéznie
  • A felépülése sem volt zökkenőmentes, háromszor is visszakerült a kórházba
  • Beát állítása szerint pozitív hozzáállása segítette át a betegségen

Gáspár Bea úgy éli a mindennapjait, hogy semmit nem vesz komolyan. Mint mondja, ez a hozzáállása segítette át betegségén, ami tavasszal érte. Az egészségi problémája miatt műteni is kellett.

– Amikor a műtőbe betoltak nem volt bennem kérdés, hogy én itt fel fogok épülni – kezdte a TV2 Titkok Ramónával című műsorának vendégeként.

Volt egy méheltávolító operációm. Már nagyon kellemetlen tüneteim voltak. A mióma nevezetű daganat elkezdett a méhemben szaporodni, még év elején csak kettő volt, márciusban már három, és mire műtöttek, már öt. Aki végezte a műtétet, azt mondta, nagyon bátor nő vagyok, hogy így kitoltam, mert nagyon nehezen tudta a méhemet eltávolítani. Csecsemőfej nagyságú volt már a mióma…

Visszakerült a kórházba

Mivel a doktor mellett robot asszisztált, a családanyának utána semmilyen tünete sem volt. Jól érezte magát, ezért nem tartotta be az orvos által előírtakat és pihent eleget.

– Hazamentem a kórházból és főztem egy komplett ebédet. Nem akartam pihenni, hiába mondták, hogy hat hétig ne csináljak semmit. Utána be is lázasodtam, háromszor is visszakerültem a kórházba. Vénásan kaptam kétféle antibiotikumot, vasat, vért, mert nagyon lent volt a hemoglobin szintem. Ez még kétszer megismétlődött, egyszer bent voltam két napot aztán már csak ambulanciára küldtek. Akkor azért volt egy olyan gondolatom, hogy esetleg ebből nagyobb baj lehet – emlékezett Bea, akinek kálváriája az egész családot nagyon megijesztette.

Én nem ijedtem meg, de a körülöttem lévő emberek igen. Sírtak, és ez ijesztett meg engem is. Győző azt mondta: hu, Bea, én azt hittem, hogy meghalsz, én úgy féltem, sírtam.

Bár mindig is tudta, mennyire szereti őt a családja, ez most még inkább bizonyosságot nyert a számára. Bea mostanra már teljesen felépült és ugyanolyan tevékenyen telnek a napjai, mint korábban.

Nem tudja elképzelni, hogy lányai gyereket vállaljanak

Gáspár Győző felesége a műsorban elárulta azt is, egyelőre nem látja lányaiban, Evelinben és Virágban, hogy mostanában gyermeket vállalnak majd. Kijelentésén Lékai-Kiss Ramóna is meglepődött.

– 20 éves voltam, amikor Evelin született. Ez egy ilyen fiatal-felnőtt kor. Én például nem tudom elképzelni, hogy a gyerekeim szüljenek. Még akkoris, ha Evelin 30 éves, mert még nem érettek rá. Én sem voltam érett rá. Sokat lepasszoltam Evelint anyuhoz, és emiatt lelkiismeret-furdalásom is van. Mert amikor Evelin baba volt, megszületett és sírt, nem tudtam, mi baja van – mondta Bea.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?