Celeb / Híresség

Újra együtt van VV Reni és VV Geri? Egy párként jelentkeztek a szerelmesek

Úgy tűnik, a hullámvölgyek után ismét egymásra talált a Való Világ utolsó, vagyis 12. évadának sztárpárja: VV Reni és VV Geri. A szerelmesek körülbelül egy hónappal ezelőtt jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, majd nem sokkal később kiderült, hogy már a közös kisbabájuk sincs meg.

 

 

 

A két fiatal között a Való Világ villájában csak úgy tombolt a szerelem, olyannyira, hogy bár nem terveztek családot alapítani, VV Reni a villa falain belül esett teherbe. Ám a kezdeti fellángolás augusztus végére alább hagyott. A pár addig rendszeresen posztolt közös fotókat és videókat, és szinte mindenhova együtt mentek, majd hirtelen eltűntek az együtt készített felvételek a közösségi oldalaikról.

Ekkor már sejteni lehetett, hogy a két fiatal kapcsolata véget ért, annak ellenére, hogy Reni ekkor még a közös kisbabájukat hordta a szíve alatt. A fiatal lány végül augusztus 29-én egy tömör Instagram-történetben erősítette meg a szakításról szóló pletykákat:

Nem vagyunk együtt Gerivel.

A szálak pár nappal később tovább bonyolódtak, mivel Geri egyik másik lánnyal, VV Verával egy párként jelent meg Sztárboxon. Rá egy nappal, VV Reni bevallotta, hogy már nem terhes.

Újra egymásra találtak?

A pár közös TikTok-csatornája újra arról árulkodik, hogy visszataláltak egymáshoz. Négy nappal ezelőtt ismét posztoltak egy közös videót, amelyben Gergő már a „barátnőjeként” hivatkozik a videóban látható Renire.

@rg18120 Ki, hogyan vidítja fel a párját, ha rossz kedve van?😆#foryou #nekedbelegyen #neked #fy #couplegoals #4you ♬ eredeti hang – justaperson


Ma pedig ismét egy közös TikTok-videót tettek ki a csatornára, ami azt bizonyítja, hogy egy párt alkotnak. A fiatalok hétfő este közösen jelentkeztek be egy élő adásba, ahol bevallották, újra kapcsolatban vannak.

@rg18120 Vannak pillanatok, amikor jobb ha csendben maradsz🤫Ez az a pillanat volt😆 #nekedbelegyen #nekedbe #foryo #foryoupage ♬ original sound – RG🫶🏽


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?