Celeb / Híresség

Mi történt? Szirénázó mentő vitte el Jollyt és Szuperák Barbit az Ázsia Expresszben

Jolly és kedvese, Szuperák Barbi eltökélten meneteltek előre az Ázsia Expresszben. A mulatós-sztárpár azt is bevállalta, hogy egy mentőautót int le, hátha elviszi őket a küldetés helyszínére. Szerencséjükre a sofőrnek jó napja volt, szirénázva érkeztek Ördög Nórához.

 

 

 

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában egyre feszültebb lett a hangulat a játékosok között. Mészáros Bende és Zsigmond Angi nem kímélték Sáfrány Emesééket, a kinézetükre és a viselkedésükre is megjegyzéseket tettek, amihez Béres Anettéknek is volt egy-két szava. Zámbó Krisztiánék kiesése után mindenki arra hajt, hogy megszerezze az előnyt, a medálokat és a jokereket, így Jolly és Szuperák Barbi is egyre elszántabban küzdenek. A mulatós-sztár és 20 évvel fiatalabb kedvese be merték vállalni azt is, hogy nemcsak szimpla kocsikat intenek le az út szélén, hanem egy mentőautót is.

Itthon, illetve a világ számos táján az állásába kerülhetne egy mentősnek az, amit a Fülöp-szigeteki sofőr tett a sztárpárért, ugyanis felvette őket és elvitte a célig. Ezzel ráadásul elsőként érkeztek be, amivel kvalifikálták magukat a következő játékra – szúrta ki a Ripost.

„Tényleg hátulról jönnek a Jollyék? Egy mentőautóval?” – kerekedtek ki Ördög Nóra szemei, aki hamar választ kapott a kérdésére.

„Látod Nóri?! Egy bolond mentőautóvaj jöttünk, pedig nem is vagyunk rosszul. Hátulról támadunk. Reméljük, hogy első, vagy második helyen vagyunk…”– tippelte a helyezésüket az énekes. Mint kiderült, jók voltak a számításaik, hiszen Mikes Annáék már utánuk érkeztek.

Jollyékat mentőautó hozta / Fotó: TV2
Jollyékat mentőautó hozta / Fotó: TV2

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?