Érdekes

Egy gyermekkori súlyos baleset miatt oldalra tartott fejjel élt. Egy kockázatos műtét után végre rátalált a boldogság

Hosszú évek után a lány végre teljesen más szemszögből láthatja a világot.

 

 

 

Amikor mindössze nyolc hónapos volt, véletlenül elesett, és olyan súlyosan megsérült a nyaka, hogy több évig 90°-os szögben hajlott fejjel élt. A tinédzser, aki élete nagy részét kifordított nyakkal töltötte, nemrégiben olyan műtéten esett át, amely megváltoztatta az életét.

Ashfeen egy nagyon szegény családból származik, akik nem engedhették meg maguknak a szakemberek segítségét. Sérülése miatt nem is járt iskolába, és a problémák fokozatosan kezdtek felhalmozódni. Minden jobbra fordult, amikor megjelent egy cikk a tinédzserről az interneten.
A családot elkezdték különböző szakemberek felkeresni és segítő szándékukról biztosították őket. Gyűjtést is indítottak, ahol sikerült elegendő pénzt szerezni az igényes műtéthez, amely esélyt adott egy jobb életre.

Az Ashfeent Dr. Krishnanra bízták, aki a nagyon igényes és extrém esetek specialistájaként vált híressé. Ő maga is elismerte, hogy bár több tucat különböző diagnózisú betegen segített sikeresen, az Ashfeen-ügy az egyik legmegterhelőbb és legkockázatosabb volt mindközül.

Nagyon kockázatos volt, de ha nem segítek neki, hamarosan meghalt volna” – mondta az orvos, aki teljesen ingyenesen végezte el az igényes műtétet.

A műtét az orvosok várakozásait is felülmúlta, és a lány ma már egészen más szemszögből nézhet a világra. Az eljárás kétségtelenül meghosszabbította életét, mi pedig szorítunk érte.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?