Celeb / Híresség

Hivatalos: szakított a villában teherbe esett VV Reni és a gyermek apja, VV Geri

Most már hivatalos: szakított a Való Világ turbékoló gerlepárja. VV Reniről és VV Geriről már felröppentek a pletykák, hogy a kezdetben lángoló szerelem már csak parázslani látszik. Most Reni tiszta vizet öntött a pohárba, a közösségi oldalán tudatva a nagyvilággal: a kapcsolatuknak befellegzett.

 

 

 

A Való Világ 12. évadában bőven történtek érdekes és váratlan fordulatok a villalakókkal. A valóságshow üdvöskéi, VV Reni és VV Geri odáig voltak egymásért, túl is lőttek a célon, hiszen – az egymás iránti rajongásuk ellenére – nem tervezgették még a családalapítást, a lány mégis teherbe esett a villában.

Bimbózó szerelmük azonban rövidesen hervadni látszott, amire több árulkodó jel is utalt az utóbbi időben, de VV Reni csütörtökön a kora esti órákban a 24 óráig elérhető Instagram-történetében velősen közölte:

Nem vagyunk együtt Gerivel.

Várható volt a szakítás

Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy Reni és Geri szinte mindenhová együtt mentek az utóbbi időben, s számos szerelmes fotót, videót raktak ki a közösségi oldalaikra, ám váratlanul eltűnt az összes. Mindössze a Való Világ forgatásának idejéről, a műsor logójával ellátott tartalmak maradtak kint az Instagram-oldalaikon. Sokan ezért arra tippeltek, hogy valami félresiklott közöttük. Ráadásul Reni az egy napig elérhető Instagram-történetében leszögezte:

Geris, babás kérdésekre nem válaszolok.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?