Celeb / Híresség

Erdélyi Mónika: „Nyitott vagyok egy új szerelemre”

Bár Erdélyi Mónika a karrier szempontból elképesztően sikeres volt, a párkapcsolatokban már kevésbé. Kilenc éven át vezette a Mónika Show-t, előtte külkereskedőként, bankárként dolgozott. Mindeközben férjhez ment, elvált, egyedül nevelte fel a lányát, majd újból társra talált, és megszületett Molly. Ám ennek a kapcsolatának is vége lett. A történtek ellenére Mónika még mindig hisz a párkapcsolatban és a házasságban.

 

 

 

Az egykori műsorvezető elárulta, most érzi újra először: beengedne valakit az életébe.

– Én egy nagyon határozott nő vagyok. Egyedül is megállok a lábamon. De ha valaki szeret, ha valaki jó hozzám, a csillagokat is lehozom neki. Kiválóan főzök, sütök, (…) tyúkanyó vagyok. Boldog lennék, ha találnék egy olyan társat, aki mellett nagybetűs nő lehetek – mondta a Bestnek.

– Korábban nem, de most, hogy már nagyok a lányaim, lassan elindulnak a saját útjukon, nyitott vagyok egy új szerelemre. Nem vagyok egy spirituális beállítottságú, de hiszek benne, hogy azt, amit kifelé sugárzunk, megérzik az emberek, például a férfiak. Megérzik, hogy nyitott a szívem – mondta az egykori műsorvezető.

Erdélyi Mónika azt is elárulta, hogy a fölös kilók az önbizalmát is leverték. Ez azonban már a múlté, hiszen nemrég 20 kilót ledobott. „Nem szabad túllépni a napi 1500 kalóriát. Ebben sokat segített Jákob Zoltán életmódváltó programja. (…) Olyannyira rákattantam a tudatos táplálkozásra, hogy még egy táplálkozástudományi tanfolyamra is beiratkoztam” – mesélte.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?