Egyéb

Ezt a videót látni kell: így tudta meg VV Geri, hogy hamarosan apa lesz

VV Reni egy orvosi vizsgálat során vasárnap tudta meg, hogy várandós, leendő gyermeke édesapja pedig nem más, mint a villatársa, Geri. A ValóVilág12 játékosai közül a szerelmesek elsőként bújtak ágyba májusban, néhány hónap múlva pedig már szülőkké is válnak. Reni úgy döntött, folytatja a küzdelmet a főnyereményért, az RTL pedig most egy videóban mutatta be Geri reakcióját a baba érkezésének hírére.

 

 

 

Vasárnap bombaként robbant a hír, miszerint VV Reni babát vár az egyik villatársától, Geritől. A ValóVilág tizenkettedik évadában májusban elsőként bújt ágyba egymással a két játékos, akik között már a játék kezdete óta izzik a levegő. A luxusbörtönben vasárnap délelőtt egy vérvizsgálat igazolta, hogy a fiatal lány néhány hetes terhes. Az örömhírt pedig nem is tartogatta sokáig.

A villába visszatérve, Reni azonnal megosztotta a hírt szerelmével, aki először láthatóan szóhoz sem tudott jutni.

Játékban marad a kismama

A fiatal lány úgy döntött, saját felelősségére, az egészségi kockázatok ismeretében folytatja a ValóVilág12. főnyereményéért zajló küzdelmet, de a műsor készítői az egészségügyi csapattal együtt kiemelt figyelmet fordítanak a várandós játékos egészségi állapotára, aki bármikor dönthet úgy, hogy távozik a villából.

Az RTL most megosztott egy videót arról, hogyan reagált a hírre a leendő édesapa, és az is kiderül, miről beszélgetett a reality műsor szerelmespárja.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?