Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Elhunyt Bochkor Gábor édesanyja

Bochkor Gábor nélkül indult a Retro Rádió hétfő reggeli műsora, ugyanis a rádiós édesanyja elhunyt. Bochkor a hét végén veszítette el az édesanyját, így még néhány napig nem fog részt venni a műsorban. Munkatársai az adás elején közölték a szomorú hírt, és hozzátették, hogy támogatják kollégájukat ebben a nehéz időszakban.

 

 

 

A Retro Rádió műsora nemrégiben egy hét szabadságra ment. Július 12-én, pénteken Bochkor Gábor még úgy búcsúzott a hallgatóktól, hogy azt ígérte, 22-én ismét élőben jelentkezik a rádió reggeli műsorában. Az adás a mai napon el is indult, Bochkor azonban nem köszöntötte a hallgatókat, ugyanis mint kiderült, szombaton elhunyt az édesanyja.

Munkatársai támogatják őt a nehéz időszakban

Lovász László elmondása szerint vasárnap hívta fel őt Háder György, hogy közölje vele, hogy hétfőn kisebb létszámmal indul a műsor. Bochkor kollégái szerint a rádiósnak szüksége van még néhány napra, csak akkor fog visszatérni, ha már készen áll rá.

Mérhetetlenül sajnáljuk, és nagyon-nagyon őszinte részvétünk. Természetesen ott vagyunk neki, amennyiben szüksége van erre, és természetesen beszélni fogunk vele

– jelentették ki a hétfő reggeli adásban, amire a story.hu figyelt fel.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?