Celeb / Híresség

Takarítónőnek állt és külföldre költözött feleségével az RTL leszbikus színésznője, a kisfiát is közösen nevelik – „A boltban simán kézen fogva közlekedünk, megölel, megpuszil…”

Két évvel ezelőtt egy társkereső oldalon ismerte meg a barátnőjét az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Tóth Angéla, aki bár az elején nem gondolta volna, hogy a focista Sipos Lillával komolyra fordulnak a dolgok, azóta már közösen nevelik a kisfiukat. A szivárványcsaládban élő Angéla és Lilla másfél évvel ezelőtt Ausztriába költözött utóbbi futballkarrierje miatt. Azóta teljesen megváltozott az életük, erről meséltek bővebben.

 

 

 

A június magában hordozza a Pride-hónapot is, amely egyre nagyobb hangsúlyt kap az évek múlásával. Az LMBTQ-közösségből sokan ilyenkor tudják igazán felvállalni önmagukat és egy kicsit felszabadultabban, boldogabban élni a mindennapjaikat. Az Éjjel-nappal Budapest Vandáját alakító Tóth Angéla is nyíltan vállalja, hogy a saját neméhez vonzódik, barátnőjével, a profi focista Sipos Lillával egy kisfiút nevelnek közösen, az elmúlt másfél évben pedig nagyot fordult velük a világ: Ausztriába költöztek.

Nekem egy felszabadult időszakot hozott az, hogy átléptem a határt, és eljöttem otthonról– vallotta be az RTL kamerái előtt a labdarúgó, mire Angéla hozzáfűzte:

„Ez a mai napig érezhető Lillánál, hogy amikor itt vagyunk, a boltban simán kézen fogva közlekedünk, megölel, megpuszil, de amint a határt átlépjük, és én odabújok ösztönből, mondja, hogy ne haragudj, kicsim, de itt én ezt most nem szeretném, nem szeretnék támadási felületet adni” – árulta el a színésznő, aki megjegyezte, a jobb élet reményében költöztek el, hogy az anyagiakon ne kelljen aggódniuk és a gyermekük is megfelelően fejlődhessen.

Nem akartam számolgatni, hogy 20 ezer forintom marad a hónap végére, vagy 8 ezer. Már elértem mindent, amit akartam a labdarúgásban, és 30 éves korom felett azt szerettem volna, ha ez becsülve is van– mondta ki őszintén Lilla, aki már kislányként arra vágyott, hogy elismert focista legyen.

Elfogadják a szerelmüket Ausztriában

Az anyuka másfél éve igazolt az FC Südburgenlandhoz, ahol igazi támogató közegre talált. Egy cél lebeg még a szeme előtt: a csapatát vissza szeretné juttatni a Bundesligába. Focista létére a romantikus oldalát sem fél megmutatni, az esküvőjük után meglepetést szervezett a kedvesének:

A csapatom sorfalat állt nekünk, és a főnököm mikrofonba, itt, mindenki előtt, a közönség előtt bejelentette, hogy összeházasodtunk. Az a pillanat, hogy a csapatom ezt ennyire támogatta, a vezetőség ennyire örült nekünk, valami fantasztikus élmény volt– idézte fel boldogan.

Ausztriában 2019 óta az azonos nemű párok is házasodhatnak, viszont Lilla és Angéla mégis a bejegyzett élettársi kapcsolatot választották, azt is megosztották, miért:

„Járunk haza a családhoz, és esetleg bármi történik, akár a gyermekkel, akár velünk, bármi, tényleg, akkor mi hiába lobogtatjuk a papírt, hogy mi házasok vagyunk, otthon csak a bejegyzett élettársi viszony az, ami ugye működik” – részletezte a döntésükről. Angéla arra is kitért, milyen munkát vállalt külföldön:

„Takarítónőként dolgozom most, meg kellett szoknom ezt a fajta munkakört, a számokról nem szeretnék beszélni, de ezt úgy kell elképzelni, hogy amit otthon mondjuk egy takarítónő keres egy nap alatt, az szerintem nem elég a napi bevásárlásukra. Én amit egy nap alatt megkeresek, az mondjuk egy heti étkezésünket állja. Három-négyszerese az otthoninak…” – hangsúlyozta az RTL egykori sztárja, aki mára már hétköznapi életet él.

Dominik egyébként Angi öt és fél éves kisfia, de már természetesnek veszi, hogy vér szerinti édesanyja és édesapja mellett van még egy anyukája is. A kisfiút ezért az oviban kifejezetten szerencsésnek tartják. Mint mondták, apaképe is van Dominiknek, de mivel az édesapja Budapesten él, 90%-ban velük van a gyermek, ám támogatta őket a külföldre költözésben, hogy a fia nyelvet tanulhasson, és a kapcsolatukhoz is pozitívan áll. A környezetváltozás mindannyiuknak jót tett, olyannyira, hogy nem is akarnak hazaköltözni, mert úgy érzik, Ausztria lett az új otthonuk.

„Mi, magyarok egyből arra asszociálunk, hogy mert minket itt elfogadnak, holott pedig itt nem elfogadnak, hanem teljes mértékben beilleszkedünk a társadalomba” – zárta gondolatmenetét Angéla.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?