Celeb / Híresség

Tóth Gabi mélyen dekoltált felsőben villantotta meg kerek melleit és egy bejelentéssel is szolgált: új fejezet kezdődik az életében

Tót Gabi fekete-fehér fotókkal tudatta a közösségi oldalán, hogy új fejezet következik az életében.

 

 

 

Az elmúlt évben, de még az elmúlt pár hónapban is szinte alig lehetett ráismerni Tóth Gabira, annyira ragyog a boldogságtól. Bár Krausz Gábortól való válása nemcsak őt, hanem az egész országot is sokkolta, a TV2 sztárja azóta testileg és lelkileg is hatalmas átalakuláson ment keresztül, méghozzá jó irányba. Papp Máté Bence mellett mintha teljesen kicserélték volna, végre olyasvalakivel lehet, akivel egyezik az érdeklődési körük és a nézeteik.

Az előadó akárcsak egy kaméleon, úgy tudja változtatni a külsejét, hiszen rengeteg stílust kipróbált már az évek során, de szinte mindegyik jól állt neki. A Tine Turner-emlékkoncert óta hosszú póthajjal lehetett látni és frufruval, majd pár hete már ismét vadiúj kinézettel jelentkezett be a követőihez: levágatta Kleopátra-fazonúra a haját. Az új frizurájával most először készültek profi képek a csinos énekesnőről, aki igencsak merész szerelésben állt modellt a kamerának. Egy mélyen dekoltált felsőben, terpesztve villantotta meg bájait, közben pedig csábosan nézett maga elé. A hihetetlenül dögös képeket az Instagramján tette közzé, melyekhez egy bejelentést is csatolt, miszerint új fejezet kezdődik az életében. Azt nem tudni, itt pontosan mire gondolt, de az biztos, hogy mind a zenei stílusa, a külseje és a párja is megváltozott, vagyis mindenféle szempontból új fejezet vette kezdetét.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?