Celeb / Híresség

Halastyák Fanni és Young G Béci is beköltözött a ValóVilág-villába – videó

Halastyák Fanni, vagyis művésznevén Nemazalány, Young G Béci és Burai Krisztián is megismerkedhet a ValóVilág idei évadának játékosaival, ugyanis a zenei héten ők lesznek a versenyzők mentorai. Fanni már gyerekkora óta szeretett volna bekerülni a ValóVilágba. Most valóra vált régi vágya.

 

 

 

Egy különleges kihívás elő állítják a napokban a villalakókat, ugyanis egy zenei héten vesznek majd részt. Ennek keretében érkezik majd a villába a három zenész. Nemazalány és Young G mentorként segítik majd a versenyzőket, míg Burai Krisztián zenei producerként dolgozik majd együtt a villalakókkal.

Az RTL Reggeli című műsorában osztottak meg részleteket arról, mi vár most a villalakókra. Kiderült, hogy először is meghallgatást tartanak a villában, hogy kiderítsék milyen adottságaik vannak a versenyzőknek. Majd két zenei csapatra bontva a társaságot, vasárnapig megalkotnak majd egy-egy közös számot.

Young G Béci arról beszélt, hogy, amikor ő volt villalakó nagyon örült ennek a lehetőségnek, így szerinte a mostani évad versenyzőinek is izgalmas kaland lesz, még akkor is, ha nem érdeklődnek a zene iránt.

Halastyák Fanni már régóta vár erre a pillanatra

Young G Béci izgatottan várja, hogy ismét visszatérhessen a villa falai közé, és meglássa, hogy mostani évadban milyen izgalmak várnak rájuk. Halastyák Fanni viszont arról mesélt, hogy már kislány korában is arról álmodozott, hogy majd egyszer bekerül a ValóVilágba.

Én gyerekkorom óta villalakó szerettem volna lenni. Vittem a kis dobozomat, és mondtam anyának, hogy beköltözök

– osztotta meg a Reggeli műsorvezetőivel az énekesnő.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?