Celeb / Híresség, Film, Kvíz

Képkvíz: felismered Sylvester Stallone filmjeit egyetlen képkockáról? Nagyon nehéz lesz 10-ből 10-et jól eltalálni

Sylvester Stallone rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

 

 

 

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Sylvester Stallone a magyarok egyik kedvenc színésze, hiszen a világsztár már több évtizede folyamatosan gyártja nekünk a jobbnál jobb filmeket. Gondoljunk csak a Rocky-, vagy a Rambo-szériára, de olyan klasszikusokat sem szabad elfelejteni, mint például A pusztító, a Kobra vagy a Túl a csúcson – de persze még hosszasan sorolhatnánk.

Sylvester Stallone még most, 76 évesen is aktív, ráadásul továbbra is hitelesen hozza a tőle megszokott akcióhős figurát. Elmondása szerint lassacskán szeretne majd kicsit visszavonulni, és inkább a kamera másik oldalán tevékenykedni – meg persze az is a tervei között szerepel, hogy egyengetni fogja a fiatal, tapasztalatlan színészek karrierjét, hogy ne kövessék el ugyanazokat a hibákat, amiket őt.

Tényleg rengeteg olyan Sylvester Stallone film van, amik sokak számára kedvesek, és rengetegszer láttuk már őket akár a tévében, akár a moziban. Már csak egyetlen kérdés maradt:

Vajon képesek vagyunk felismerni Sly filmjeit mindössze egyetlen képkocka alapján?

Ha érdekel a válasz, és szeretnéd próbára tenni a tudásod Sylvester Stallone filmjeiből, akkor ne habozz, ezt a képes kvízt neked találtuk ki – sok sikert, hátha összejön a 10/10:

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?