Celeb / Híresség

„Megszenvedtem a testemért” – Gáspár Evelin fehérneműben? Most kiderül!

Gáspár Evelin tizenhárom éves kora óta diétázik. Az elmúlt években közel negyven kilótól szabadult meg az életmódváltásának és a kitartásának köszönhetően, így ma még inkább megviseli őt, ha a külseje miatt negatív észrevételeket kap.

 

 

 

Gáspár Győző idősebb lánya büszke arra, hogy a nehezebb utat választotta, hiszen – sokakhoz hasonlóan – ő is megtehette volna azt, hogy nemes egyszerűséggel kés alá fekszik, hogy megszabaduljon a felesleges bőrtől, amit az elmúlt évek fogyókúrája eredményezett, ám ő mégsem tette. Evelin inkább heti rendszerességgel jár testkezelésekre, emellett az új életmódjával sem hagyott fel. Ma pedig már büszkén és bátran pózol bikiniben a közösségi oldalaira feltöltött képeken, hiszen – mint mondja – nincs mit szégyellnie.

Gyerekkorom óta képernyőn vagyok. Tudom, sokan nem kedvelnek. Vannak, akik egyenesen utálnak. Rengeteg sértő dolgot is mondtak már rám az évek alatt. Ezekre régóta nem reagálok, szinte el sem érik az ingerküszöböm. De amikor a testem miatt bántanak, amivel rengeteg munkám volt, az megérint– vallotta be a Story magazinnak Gáspár Evelin.

A 30 éves lány elmesélte azt is, miszerint rengeteget jelentett számára, hogy nemrégiben, amikor Cipruson nyaraltak, olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart. Elmondása szerint mégis érkeztek olyan kommentek, amelyek szerint „undorító”, de Evelin nem ért egyet azzal, hogy plasztikáztatnia kellene.

– Három éve járok egy feszesítő testkezelésre, amellyel hihetetlen eredményt értünk el. És ezt az eredményt kritizálják sokan! Mi lenne, ha látnák, milyen volt a bőröm előtte?! Na, azért mit kapnék az interneten… Bele sem merek gondolni. Van előtte és utána fotóm, bődületes a különbség – árulta el a fiatal lány, aki ennek ellenére kijelentette, nem mutogatja majd magát alsóneműben, hiszen azokra a képekre szerinte még több negatív komment érkezne. A sok kritizáló mellett azonban jócskán akadnak olyanok is, akik dicsérő szavakkal illetik őt.

Szerencsére sokan vannak, akik szerint nincs mit takargatnom. Büszke lehetek magamra, és arra, hogy nem rohantam egyből plasztikáztatni, illetve arra, hogy természetes maradtam– fogalmazott.

Gáspár Evelin a testkezelésekről elmondta, korántsem a kényeztetésről szólnak, sőt, kimondottan fájdalmasak, de ő úgy gondolja, szükség van rájuk, ahogyan az edzésre is, továbbá arra, hogy odafigyeljen az étkezésre.

– Teljesen más ember vagyok, amióta életmódot váltottam. Ha csak azt nézem, hogy sokáig én voltam apuci kislánya, ültem a magas lovon… nos, ebből az attitűdből semmi sem maradt. Megszenvedtem a testemért, ami lelkileg is hatott rám – mondta Evelin, aki ilyen jól még sosem érezte magát a bőrében.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?