Celeb / Híresség

VV Virággal kapták lencsevégre Shane Tusupot: „Jól néz ki, poén, hogy vele csókolóztam”

Virág nem igazán emlékszik erre az estére, de azt mondja, valószínűleg ő van a képen.

 

 

Pár héttel ezelőtt kezdett el terjedni egy fotó és a pletyka, miszerint a Szabó Zsófival való szakítása után Shane Tusup a Való Világ 10. szériájának szőkeségével kavart egy szórakozóhelyen. Eddig egyik fél sem erősítette meg a hírt, ráadásul a fotó is eléggé homályos, de VV Virág most mondott pár szót arról az éjszakáról.

VV Virág
Fotó: Instagram

„Jé, akkor már értem, hogy miért kérdezi tőlem mindenki, hogy mi volt az a csók? Egyáltalán nem tudom, hogy milyen csókról volt szó. (…) Sajnos az van, hogy ha elmegyek bulizni, akkor vannak emlékezetkieséseim, nem tudom, mi történt az este. Van, hogy a reggeli ébredésnél tele van a kezem karszalagokkal, onnan tudom, hogy hány helyen jártam és hogy hol. Én ilyen vagyok, így bulizok. Az, hogy Shane-nel csókolóztam volna, egyáltalán nincs meg. Ahogy nézem a fotót, kajak úgy néz ki a lány, mint én…. A hajam is ilyen és az orrom is, van ilyen ruhám… Ezen az oldalamon nincs tetkó és a gádzsinak sincs tetkója, és tetszenek a tetovált, izmos férfiak is, szóval minden egybevág, akár én is lehettem. Olyan ez a lány a képen, mintha az ikertestvérem lenne, de nekem nincs ikertestvérem, szóval lehet, hogy én vagyok” – mondta a Borsnak VV Virág, akinek a véleményét is kikérték az úszóedzővel kapcsolatban. 

„Shane egyébként jól néz ki, de kattos az agya, ahogy hallom. Mondjuk poén, hogy vele csókolóztam, jó lett volna, ha legalább emlékeznék rá!” – zárta a beszélgetést Virág.

forrás: nlc.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?