Celeb / Híresség

Gáspár Győző közel egy éven át szervezte Evelin dubaji születésnapját! Több millió forintba került luxusvakáció

Könnyekig hatódott Gáspár Evelin, mikor megtudta, hogy édesapja harmincadik születésnapjára egy dubaji luxusnyaralással lepi meg, amiben ejtőernyős ugrás és Jason Derulo-koncert is volt. Győzőnek most nem számított a pénz, úgy tudjuk, több mint 4 millió forintot költhetett az utazásra.

 

 

 

A vakáció már véget ért, ám a Gáspár család megannyi élménnyel és felejthetetlen emlékkel gazdagodott az egyhetes út során. A Blikk megkereste a családfőt, aki elárulta közel egy évig szervezte az utat.

– Tavaly augusztusban kezdtem el tervezni és lefoglalni mindent. Úgy gondoltuk, nem szeretnénk nagy bulit csapni, inkább elmegyünk valami szép helyre, ahol négyesben tudjuk megünnepelni ezt a jeles napot. Evelin megérdemli, hiszen mindig jóravaló, szorgalmas lány volt, kitűnő tanulóként végezte el az összes iskolát. Büszkék vagyunk rá, és ezzel szerettem volna neki ezt kifejezni – mesélte Győző, aki sokáig titokban tartotta nagyobbik lánya előtt az egyhetes vakációt, és csak januárban egy meghívó formájában tudatta Evelin a meglepetést.

– Elsírta magát, amikor elolvasta, és azóta velünk együtt várta az utazást. Dubaj egyik legdrágább szállodájában, az Atlantis The Royay tengerre néző szobáiban laktunk, amit tavaly Beyoncé adott át. Eszméletlen luxusban élveztünk ki minden pillanatot, amit már senki nem vehet el tőlünk.

Ám itt még nem ért véget a meglepetések sora, Evelin a születésnapjának reggelén a Pálma-szigeten egy repülőből ugort ki, és fentről csodálhatta Dubajt. Emellett kedvenc előadója, Jason Derulo koncertjén is részt vehetett mint VIP-vendég.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?