Belföld, Hírek

Magyar Péter kivonulása az ATV műsorából: Rónai Egon elismerte, hogy hibázott

A műsorvezető szerint nem ő a felelős azért, hogy a vita elmérgesedett.

 

 

 

A hét elején kerekedett botrány abból, hogy egy összeszólalkozás után Magyar Péter kivonult Rónai Egon műsorából. A műsorvezető az eset után közvetlenül egy kommentben már reagált a történtekre, és azt írta: sajnálja, ami történt, de továbbra is várják Magyar Pétert a műsoraikban.

Ezzel együtt Rónai Egon közösségi oldalán továbbra is téma az, ami az ATV műsorában történt. A műsorvezető még szerdán tett közzé egy posztot az aznap esti programról, és a kommentelők ott is felhánytorgatták a témát – írja az index.hu.

Egyikük például azt írta: „Kedves Egon! Kérem, hallgasson a nézőkre – sok értelmes hozzászólás is van az oldalán, és sokan kedvelik önt az eddigi teljesítménye miatt. Fontolja meg, hogy ebből a helyzetből valahogy elegánsan, diplomatikusan kilép, mert az ATV tulajdonosa maximum annyit érez majd a következőkben, hogy a nézőszám csökkenése miatt kevesebb lóvé lesz a zsebében, de az ön szakmai hitelessége súlyos csorbát szenvedhet – ez már most látszik… Ráadásul arra még nem válaszolt senki, hogy miért a megafonos Bohár Dániel kapta meg elsőként a hétfői interjú videóját – szinte azonnal, amint Magyar Péter kilépett a stúdióból, és a videó még nem volt fenn sem a honlapon vagy YouTube-csatornán – így vélhetően a szerkesztőségből küldték neki direktben.”

Tudomásom szerint nem tőlünk kapta Bohár a felvételt – bárki rögzítheti, szokták is, vágják is, nem is minden esetben jogszerűen […]. A nézői kritikákról: azt elfogadom, hogy kezdhettem volna gratulációval. Ám ha figyelmesen megnézné (valaki) a felvételt, én azon a ponton lezártam a vitát, amikor azt mondja Magyar Péter, hogy el fogja olvasni: köszönöm, ennyit szerettem volna – ezt mondom. És nem én folytatom.

Azt egyébként még Magyar Péter vetette fel a botrány után, hogy „Bohár Dániel két perccel azután, hogy kijöttem a stúdióból, már összevágott videót és posztot tett ki az oldalára.”

Ugyanakkor Bohár Dániel mintegy negyedórával azután tette ki a videót, hogy a közösségi médiában megjelentek az első írásos posztok Magyar Péter kivonulásáról, és előtte még ő maga is írt egy posztot arról, hogy mi történt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?