Celeb / Híresség

„Holnaptól eltűnök” – Börtönbe vonul Manuel

Manuel egy 2017-es stikli miatt vonul be egy hónapra a fogházba. Ám utolsó kinti cselekedeteként piacra dob egy pólót, amelynek a bevételét teljes egészében a Noé Állatotthon Alapítványnak ajánlja fel.

 

 

 

Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdenem a rám kiszabott, közel 1 hónapos szabadságvesztést fogházban egy régi ügy miatt. Röviden annyi, hogy 2017-ben letartóztattak engem és pár barátom egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, szóval, ha kijöttem (lehet), adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban. A pólókat először poénból csináltam szűk körben, barátoknak, viszont szerintem jól mennek, szóval végül úgy döntöttem, droppoljuk, és a bevétel rám eső részét teljes mértékben a Noé Állatotthon Alapítványnak ajánlom fel! ALL LOVE!” – írja a népszerű fiatal előadó az Instagramon.

Manuel 2017-ben, még az X-Faktorban való felbukkanása előtt két barátjával együtt ellopta a Noé Állatotthonból az adománygyűjtő ládát és a benne található pénzt. Bírósági tárgyalás helyett – egy mediátori eljárás lezárultát követően – mindhárom fiút 50 óra közmunkára kötelezték, amelyet nyolc hónap alatt le kellett dolgozniuk. Mint ismert, Manuel a közmunka helyett egy „gáláns összeggel” próbálta puhítani a helyzetet, ami persze, nem mentesíti a kiszabott közmunka alól.

A legfrissebb posztja arról szól, hogy börtönbe vonul. Az, hogy a két ügy összefügg-e, nem tudni, de minden bizonnyal hamarosan kiderül, ugyanis Manuel azt írta a posztjában, hogy egy interjúban tisztázna mindent…. miután szabadult.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?