Celeb / Híresség

Szilágyi Liliána modellkedik és szállodát takarít Mexikóban

Fellélegezhetett Szilágyi Liliána. Az Európa-bajnoki ezüstérmes korábbi úszónő 2021 végén testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg egykori olimpikon, ügyvéd édesapját, Szilágyi Zoltánt, aki jogi úton próbált elégtételt venni. Úgy tűnik viszont, mostanra letett ezen szándékáról: a Blikk megtudta, elállt az általa indított pe­rektől.

 

 

 

Az édesapa két feljelentést tett a lánya ellen becsületsértés, illetve becsületsértés és kegyeletsértés miatt. Ezeket a tárgyalásokat addig felfüggesztették, ameddig a rendőrség vizsgálta Liliána kijelenté­seit, de a nyomozást decemberben – elévülésre hivatkozva – befejezték, így folytatódhattak az édesapa által indított perek.

Az egyik feljelentést Liliána legelső kiállása után tette Szilágyi Zoltán: ebben az ügyben viszont már korábban született egy elsőfokú, megszüntető végzés, mivel Szilágyi Zoltán nem jelent meg az egyik tárgyaláson. A második eljárást a 27 esztendős sportolónő Kadarkai Endrének adott interjúja miatt indította az édesapa: abban az úszónő többek között arról is beszélt, hogy Szilágyi Zoltán többször tettleg bántalmazta a nagyapját, a vízilabda-legenda Gyarmati Dezsőt, illetve, hogy az apai nagyanyja gyerekként molesztálta őt. Most kiderült, hogy nemrég ennek az ügynek is pont került a végére.

– Az édesapa az április 30-i tárgyaláson ejtette a vádat, ami azt jelenti, hogy megszűnik az eljárás. Az indoklása szerint nem azért állt el a vádtól, mert elfogadja Liliána szavainak a valóságtartalmát, hanem más okból… Az ügy így mindenesetre nyugvópontra került. Mivel Lililána jelenleg Mexikóban él, így aligha erőlteti tovább a jogi lépéseket Szilágyi Zoltán – közölte lapunkkal Liliána ügyvédje, dr. Keviczki István.

Arról már februárban írtunk, hogy a visszavonult sportolónő elhagyta Magyarországot, és Budapesttől több mint 9500 kilométerre lelte meg a boldogságot. Az ügyvédje megerősítette, hogy Liliána Mexikóban él és dolgozik. Hogy mivel foglalkozik pontosan, azt Liliána nem közölte, ám a közeli ismerősei szerint szállodai takarítóként is dolgozik, mivel vélhetően ez is szükséges ahhoz, hogy fenntartsa magát.

Az Instagram-oldalán jógaoktatóként és szabadúszó modellként utalt magára korábban, s számos, ez utóbbira utaló képet is megosztott a közösségi médiában. Emellett feltűnő az is, hogy az általa posztolt fotókon már nem látható a vőlegénye, Zsombor… Úgy tudjuk, nélküle indult útnak, ami persze, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy a kapcsolatuk is véget ért volna.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?