Celeb / Híresség

Curtis csúcsgázsival térhet vissza a TV2 új műsorában

A rappert valószínűleg az is motiválja majd, hogy nem kellene Majkával egy csatornánál dolgoznia, főleg úgy, hogy az RTL a jelek szerint nem is számít rá idén.

 

 

 

Blikk információi szerint Curtis neve felmerült a Sztárban sztár ősszel adásba kerülő All Stars műsorában, és ugyan szerződést még nem írt alá egyik fél sem, a lap szerint komoly tárgyalások zajlanak a háttérben.

Ha megállapodnak, Curtis csúcsgázsit kaphat. Az informátoruk szerint Curtis az utóbbi időben több, a TV2 felől érkező megkeresésre is nemet mondott, amiről ő maga is beszélt Hajdú Péter műsorában.

Curtis elmondta, hogy bár voltak megkeresések, nem tudtak megegyezni, és olyan műsorokat kínáltak neki, amelyekben nem érezte volna jól magát. A Sztárban sztár All Stars viszont azért érdekelné Curtist, mert van egy befejezetlen ügye a műsorral (négy éve a rapper egyszerűen eltűnt, és nem ment el az egyik forgatásra).

Az elmúlt időszakban Curtis az RTL szinte összes nagy műsorában szerepelt, és két műsorban különösen nagy sikert aratott: a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában a dzsungel királya lett, és a Nyerő Párosban is győztesként került ki a párjával, Judittal.

A rappert valószínűleg az is motiválja majd, hogy nem kellene Majkával egy csatornánál dolgoznia, főleg úgy, hogy az RTL a jelek szerint nem számít rá idén.

A TV2 sajtóosztálya megerősítette, hogy a Sztárban sztár All Stars koncepciója szerint az eddigi évadok legjobb vagy legnépszerűbb hírességei közül választanak, és Curtis tökéletesen beleillik ebbe. Curtis sem titkolja, hogy szeretne idén is tévézni, így érdekelheti egy megállapodás.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?