Életmód, Érdekes

Belezúgott a tinilány a nála 42 évvel idősebb kajafutárba, nem érdekli, hogy a férfi már 60 éves

A 18 éves lány elmesélte, hogyan ismerkedtek meg és miért jók az idős férfiak.

 

 

 

Nem mindennapi szerelmi történetről számolt be egy angol bulvárlap.

A szereplői közt ugyanis 42 év a korkülönbség.

A 18 éves lány, Nikeisha Lightfoot 2022-ben találkozott először párjával, a most 60 éves Dimitrios Fotisszal. Rendszeresen kebabot rendelt, és a férfi vitte házhoz az ételt, mivel akkoriban futárként dolgozott.

Azt mondja a lány,

az első pillanattól fogva megvolt köztük az összhang, már az első találkozás alkalmával is beszélgettek.

Nikeisha a rendeléskor mindig meghagyta hogy hívja fel a férfi, ha ott van a ház előtt, ő kiment érte, és amikor máshol összefutottak, köszöntek egymásnak.

Egy este, amikor a közeli boltba ment, Nikeisha észrevette, hogy Dimitrios éppen vár egy fuvarra. Nem érezte jól magát, pocsékul nézett ki, a férfi pedig megkérdezte hogy van, azt ajánlotta, igyon citromos teát.

Amikor hazaért, sms-ezni kezdtek, aztán átmentek WhatsAppra, és a kapcsolatuk lassan elmélyült.

Bár az emberek nem mindig reagálják le pozitívan, hogy a fiúja 42 évvel idősebb nála, a lány szerint szerelmük az idő múlásával csak erősödött. Úgy gondolja, a szerelemben nincsenek határok, és azt vallja, hogy az idősebb férfiak tapasztaltabbak. Bármit is jelentsen ez.

A pár időnként vicces TikTok videókat tesz közzé, és a követőik imádják őket.

@nikeishalouise 5 days and we are done.. nobody deserves it more than my boyfriend ♥️ lots of pain but worth it all. Thank god🙏🏻 lets hope for no more pain and an easy life🙏🏻🙏🏻 #hollywoodsmile #whitestsmile ♬ original sound – 👑Keisha Louise👑


forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?