Életmód, Érdekes

26 milliót költött arra, hogy “tökéletes legyen”. Nem fogjátok elhinni, hogy nézett ki korábban

A plasztikai sebészet hasznos lehet, ha valaki születési rendellenességgel küzd, vagy megpróbál felépülni egy nehéz időszakból. Az utóbbi időben egyre többen vállalnak be valami kis módosítást szépségük javításának érdekében. Sajnos ez nem mindig sikerül, vagy túlzásba viszik. Nap mint nap láthatunk az utcán olyan embereket, akik esetében már messziről látszik, hogy függők lettek. Ráadásul ők meg vannak győződve arról, hogy jól néznek ki.

 

 

 

Fulvia Pellegrino is így gondolja.
Fulvia két testvér társaságában nőtt fel. Egy vallásos apa nevelte őket, aki lelkipásztor volt. Fulvia már tiniként is másnak érezte magát, mint kortársai. Mindez azért volt, mert Fulvia Fulviónak született, és titokban arról álmodozott, hogy nő lesz.
Attól tartva, hogy családja kitagadja majd ezért, szorgalmasan titkolta vágyait. Mindent megtett, amit a férfiak szoktak. Vadászott, ivott és kocsikat vásárolt.
24 évesen találkozott Marisa-val, aki egy orvos volt. Össze is házasodtak. Ennek ellenére Fulvio titokban azt csinálta, amit eddig. Meleg klubokba járt, nőnek öltözött és kisminkelte magát, amikor senki sem figyelt. Mindent megtett azért, hogy megőrizze kettős életét.
16 évnyi bujkálás után Fulvio merész lépést tett. Elmondta az igazat a feleségének.
Bevallotta, hogy meg akarja változtatni a nemét. Marisának esze ágában sem volt elhagyni férjét. Elhatározta, hogy támogatni fogja döntésében. Ez persze eltartott egy ideig és pszichológus segítségére is szükség volt.
Sajnos csak a felesége maradt Fulvióval. Az egész családja hátat fordított neki. Ez azonban nem tántorította el döntésétől. Ellenkezőleg. Eladta fegyvereit, autóit és házát is, hogy finanszírozni tudja a műtéteket. Az apja zártosztályra akarta küldeni.
Azóta Fulvio (Fulvia) már egy élő…nem is tudom mi. Kebelműtéten, zsírleszíváson, orrműtéten és kb. 150 száj- és arcinjekción esett át.
Több mint 70.000 eurót költött műtétekre. Ez kb. 26 millió forint. Anyagi és szellemi összeomláshoz vezetett az egész hacacáré. Sajnos az emberek tiszteletét továbbra sem váltotta ki. Ő sem ment el apja temetésére. A család szemében nem más, mint egy prostituált.
Csak Marisa malatt mellette. Mivel Marisa továbbra is a férfiakhoz vonzódik, így hajdani férjével nővérként kezelik egymást. Nem mellesleg Fulvia hormonkezelése jelentősen csökkentette a libidóját.
Marisa gondoskodik az anyagiakról. Ő fizet minden költséget és számlát. Nem bízik Fulviában, mert megvan győződve róla, hogy mindent műtétekre tapsolna el.
A családja kitagadta, elvesztette az összes pénzét, nevetnek rajta az emberek. Szerintetek boldog?
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?