Egyéb

A több százezerre rúgó parkolási bírságait fizetné ki a ValóVilág 36 milliós fődíjából az új villalakó – videó

VV Vera az elmúlt időszakban több százezres parkolási díjat halmozott fel, így elsősorban erre költené a ValóVilág nyereményét.

 

 

 

VV Dzsigerit és VV Noémit követően újabb játékos vehette birtokba a VV-villát. VV Vera különleges kijelentéssel lepte meg a nézőket:

Hogy ha éhes vagyok és fáradt egyszerre, nagyon hisztis tudok lenni, és olyankor jobb, ha nem szólnak hozzám– mondta a 25 éves szőkeség a Fókusznak, aki egyébként rendszeretőnek tartja magát.

Mint mondta, ha a hasa tele van, akkor vidám és mosolygós, de a tutyimutyi és körülményes embereket nem szívleli, illetve attól is feszültté válik, ha nem figyelnek eléggé rá. A nyereményhez vezető utat szeretné végigjárni, amely kapcsán nagyon elszánt, ugyanis míg mások plüssállatokat, avagy koncertjegyeket gyűjtenek, ő egészen mást: több százezer forint parkolási bírságot halmozott fel. Azt is elárulta, hogy a fődíjat elsősorban erre fordítaná.

„Ez az egyik fő motiváció, hogy megismerjem önmagam, a határaimat. Illetve a pénz… az első dolgom az lesz, hogy a parkolási bírságaimat kifizessem, hogy végre megkaphassam a parkolói matricámat. Mert svájci rendszámom van, illetve a telefonszámom is külföldi, s nincs nálam apró, nem tudok jegyet venni, meg hát, sokszor voltam úgy vele, hogy csak öt perce ugrok be… Ez így el lett hanyagolva, majd gyűltek az anyósülés alatt a bírságok, el lett felejtve, nem fizettem be” – vallotta be a kamerák előtt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?