Életmód, Érdekes

A férfiak szívesen veszik igénybe szokatlan szolgáltatását. Több mint 2000 eurót keres vele egy éjszaka alatt

Hiába várnál tőle szexuális jellegű szolgáltatásokat.

 

 

 

Valamivel ezelőtt a közösségi oldalakon vált ismertté egy Missy Robinson nevű nő, aki nagyon szokatlan szolgáltatást kínál a férfiaknak. Mint elárulta, több mint 2000 eurót is megkeres egyetlen éjszaka alatt. Mindazonáltal már az elején hangsúlyozzuk, hogy nem szexuális jellegű szolgáltatásokról van szó.

Kétségtelen, hogy sok magányos és alacsony önbecsülésű ember van a világon, akinek támogatásra van szüksége. Ilyenkor tud Missy Robinson segíteni, aki plusz pénzt keres azzal, hogy „engedéllyel rendelkező ölelkezési terapeutaként“ dolgozik. Az ausztrál nő bizalomfejlesztő és ölelésterapeuta, valamint a mentális egészség védelmének szószólója és nagykövete a „SANE Australia” mentális egészségügyi szervezeténél, amely krízishelyzetben lévő embereket támogat.

A nő azt mondta a Gold Coast Bulletinnek, hogy ügyfelei akár 2000 dollárt is hajlandóak fizetni egy ölelésért. A terápia iránt főként olyan férfiak érdeklődnek, akik magányosnak érzik magukat, és több gyengédségre van szükségük. Az ügyfelek maguk döntik el, hogy inkább meghívják-e Missyt az otthonukba, vagy bérelnek egy szállodai szobát egy éjszakára. Az ausztrál hangsúlyozza, hogy nem nyújt szexuális jellegű szolgáltatásokat. A szolgáltatás elvégzése előtt külön szerződést kötnek, melynek köszönhetően az ügyfelek számára világos, hogy ennél „többre“ nem számíthatnak.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?