Celeb / Híresség

„A delfinek nagyon jó emberek” – erősre sikeredett Kozsó floridai koncertje

Kozsó az USA-ban koncertezik, és hihetetlenül hálás, amiért vissza-visszatérő motívum rendezvényein a delfin. Egy felfújhatót ő maga engedett a tengerbe megmutatva, hogy öniróniája számára is szórakoztató.

 

 

 

New York után Floridában koncertezett az Ámokfutók Kozsója, a popsztár szerint mindkét állomáson óriási sikert aratott fellépése.

Elmondása szerint a közönség soraiban többen viseltek valamilyen formában delfint,

egy „delfin-szamuráj” rajongó delfines törölközőt tekert maga köré. Kozsó kedvesének, Ágicának derekát pedig delfines lánc díszítette.

A delfin motívum Kozsó közösségi média megjelenéseiben is visszatért. Az egyik insta-posztjában a tengerparton sétál, lábát nyaldossák a hullámok, ő pedig mindezt azzal kommentálja, delfines emojival kiegészítve, hogy

„Csak sétálok és sétálok… Szigetről szigetre… Tengereken és óceánokon keresztűl… Az én kicsi delfinem itt van mellettem…Ő a víz felett is jó ember!”


Sarasotai koncertje után is a tengerből jelentkezett Kozsó, kezében egy felfújható műanyag delfinnel, amit megúsztatott a tengerben. Nem a környezetszennyezésre buzdított, inkább csak meglovagolta ezzel a védjegyévé vált delfin-kultuszt.

„Megtaláltam a delfinemet! Egy eszméletlenül hatalmas bulit csináltunk Floridában”

-összegezte a videóban, amelyből kiderül, ki mindenki szerette még a delfineket a partin.

Pár éve Kozsó a természetes balatoni delfineket említő reggeli interjújával igen maradandó popkulturális emlékkel örvendeztethette meg a magyarokat, azóta a mémgyár el nem feledett ikonja lett, és ő is rájátszik erre a szerepre.

forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?